West Ham United, David Moyes'le UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu hedefliyor

Premier League'de geçen sezonun flaş takımı West Ham United, teknik direktör David Moyes'in sözleşmesini iyileştirerek 2024 yılına kadar uzattı. Londra'nın Bordo-Mavili köklü kulübü, önümüzdeki sezon katılacağı UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefliyor.

Premier League ekiplerinden West Ham United, İskoç menajer David Moyes'in sözleşmesini 2024'e kadar uzattı. Londra kulübünde 2019-20 sezonun devre arasında 2. kez göreve gelen 58 yaşındaki çalıştırıcı geçen sezonki performansıyla takımı son haftaya kadar Şampiyonlar Ligi potasında tutmuştu. Sezonu 6. sırada bitiren West Ham United, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk için mücadele edecek.

İmzaların ardından kulübün sitesine açıklamalarda bulunan Moyes, "Geleceğimi West Ham United'a adadığım için çok mutluyum. Olmak istediğim yer burası ve mutluyum. Burada elde etmiş olduğumu başarıyı geliştirmek için bu fırsatın verilmesinden dolayı heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

MANCHESTER UNİTED'DA BAŞARILI OLAMADI

2002-2013 yılları arasında çalıştırdığı Everton'la özdeşleşen David Moyes, "Alex Ferguson'dan sonra United'ın başına kim geçecek?" sorusuna cevap olmuştu. Ancak, İskoç efsanenin ardından göreve gelen Moyes, "büyük takım"da bekleneni veremedi. 

İspanya'daki Real Sociedad ve Ada'daki Sunderland maceralarının ardından düşüşe geçen kariyerini 2. West Ham United döneminde yeniden ayağa kaldıran Moyes, aldığı sonuçların yanı sıra Tomas Soucek, Vladimir Coufal, Said Benrahma, Jarred Bowen ve Jesse Lingard gibi nokta transferleriyle de dikkat çekmişti.

West Ham'ın patronları David Gold ile David Sullivan ise "David'in uzun vadeli bir kontrat imzalamasından dolayı çok mutluyuz. İş ahlakı ve başarıyı doğru şekilde inşa etme kararlılığı West Ham United'la mükemmel bir uyum içinde olduğunu kanıtladı. Hepimiz ilerlemeye ve gelişmeye devam etmek için yapılması gerekenleri biliyorduk. Bu yüzden David Moyes'le uzun bir kontrat yaptık. Son 12 ayda kulüpte harika bir birlik oluşturdu. Taraftarlarımızı gelecekte nelerin beklediği konusunda çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

West Ham United, David Moyes'le UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu hedefliyor

West Ham United, David Moyes'le UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu hedefliyor ile ilgili etiketler West Ham United David Moyes premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.