West Ham Gökhan Töre transferinde çok pişman

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Gökhan Töre'yi Beşiktaş'a geri göndermek için 10 milyon liralık bir ödeme yapmaya hazır.

Bu sezon kiralık gittiği İngiltere'de tam bir hayal kırıklığı yaratan Gökhan Töre, kulübü tarafından gözden çıkarıldı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre West Ham United, 24 yaşındaki futbolcuyu devre arasında kulübü Beşiktaş'a geri göndermek için her şartı kabul etmiş durumda. Öyle ki; Londra ekibinin, kiralama ücreti ve Gökhan Töre'nin bu seneki maaşını da içeren toplam 2,5 milyon Pound'luk (Yaklaşık 10 milyon TL) bir ödemeyi Siyah Beyazlılara yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yıl ulaştığı şampiyonlukta başarının mimarlarından biri olan Gökhan Töre, ortaya koyduğu başarılı performans sayesinde Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında Beşiktaş'ın kendisini takımda tutmak için gösterdiği tüm çabalara karşın, eski hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a, 3 milyon Euro ücret ve satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralık transfer oldu.

Forma giydiği 8 resmi karşılaşmada 449 dakika sahada kalan Gökhan, yalnızca 1 asist yaparken, ağları havalandırmayı da başaramadı. Etkisiz performansıyla West Ham taraftarlarının da hedef tahtasına koyduğu genç isme küfürlü tezahüratlar bile bestelendi.

West Ham Gökhan Töre transferinde çok pişman ile ilgili etiketler Gökhan Töre West Ham
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.