Okay'lı West Brom'dan Southampton'a da farklı tarife

West Bromwich Albion 31. hafta mücadelesinde Southampton'ı 3-0 mağlup etti. Okay Yokuşlu ve Mbaye Diagne'nin birer asist yaptığı maçı kazanan Birmingham ekibi, 5-2'lik Chelsea deplasman zaferinin tesadüf olmadığını gösterdi.

Premier League'de kümede kalma savaşı veren West Bromwich Albion, Stamford Bridge'deki 5-2'lik Chelsea zaferini 31. haftadaki Southampton zaferiyle taçlandırdı: 3-0. Devre arasında Okay Yokuşlu ve Mbaye Diagne gibi takviyeler yapan tecrübeli İngiliz teknik direktör Sam Allerdyce yönetimindeki Birmingham ekibi puanını 24 yaparak kalan 7 maç için umutlarını arttırdı.

WBA kadrosuna bu yaz 8 milyon euro bonservisle Sporting'den katılan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Matheus Pereira, Southamton galibiyetinde açılışı yapan isimdi. Brezilyalı yıldız 32'de penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi. 24 yaşındaki futbolcu 27 maçta 8 gol, 5 asistle oynuyor. 35'te Mbaye Diagne'nin pasını gole çeviren İskoç orta saha Matt Phillips, skoru 2-0'a getirdi. 69'da ise Okay Yokuşlu'nun pasında golü atan Callum Robinson, skoru belirleyen isim oldu.

2'de 2 yapan ve puanını 24 yapan WBA, 22 Nisan'da 3. sıradaki Leicester City'ye konuk olacak. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen Southampton ise 36 puanda kaldı.

Okay'lı West Brom'dan Southampton'a da farklı tarife

Okay'lı West Brom'dan Southampton'a da farklı tarife ile ilgili etiketler Southampton west bromwich albion premier league Okay Yakuşlu Matheus Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.