Wesley Sneijder'den Galatasaray maçı açıklaması!

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı ekibin Lokomotiv Moskova karşısında aldığı 3-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Wesley Sneijder, sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova karşısında aldığı 3-0'lık zaferi beIN Sports ekranlarında değerlendirdi.

Kariyerini Katar Ligi takımlarından Al Gharafa'da sürdüren Sneijder, Galatasaray taraftarının uzun zamandır bu anı beklediğini ve alınan zaferden dolayı kendisinin de mutlu olduğunu kaydetti.

"GALATASARAY VE TARAFTAR İÇİN MUTLUYUM"

Sneijder açıklamasında, "Şampiyonlar Ligi'ndeki bu tarz maçlar, tüm Galatasaray taraftarlarının beklediği anlardır. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi'nde değillerdi. Onların maçını da takip ettim, çok güzel bir maçtı. Kolay bir maç değildi elbette, özellikle ilk yarısı zorlandılar. Onlar için çok mutluyum, taraftar için çok mutluyum, tekrar bu seviyeye geldikleri için. Bundan sonrası zorlu olacaktır ama galibiyetle başlamaları çok iyi oldu" sözlerini kullandı.

Wesley Sneijder'den Galatasaray maçı açıklaması!

Wesley Sneijder'den Galatasaray maçı açıklaması! ile ilgili etiketler Wesley Sneijder Galatasaray beIN Sports maç sonu değerlendirme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.