Wesley Sneijder Yolanthe'yi ikinci kez aldattı mı?

Galatasaray’ın efsane ismi Wesley Snejder eşi Yolanthe Cabau ile boşanmanın eşiğinden dönmüştü. İddialara göre yakışıklı futbolcu eşini Emma Heesters ile aldattı.

Geçen ay eşi Yolanthe Cabau ile evliliğine bir şans daha veren Wesley Sneijder'den kırmızı kartlık hareket geldi. Galatasaray'ın eski yıldızı ile eşi, Mart 2019'da 9 yıllık evliliklerinin sonuna geldiklerini açıklamıştı.

Posta’da yer alan habere göre, Yolanthe Cabau, kendisine ihanet ettiği konuşulan eşini oğulları Xess Xava için affetmişti. Ancak Sneijder, uslanmaz çıktı. 35 yaşındaki eski futbolcu, Hollanda basınının iddiasına göre önceki akşam Amsterdam'daki bir mekanda doğum gününü kutlayan şarkıcı Emma Heesters ile yakınlaştı. Sneijder'in 24 yaşındaki popçuyla öpüştüğü iddia edilirken bu bomba haber üzerine gözler barıştığı eşine çevrildi.

Wesley Sneijder Yolanthe'yi ikinci kez aldattı mı?

Yolanthe'den henüz bir ses çıkmadı ama Sneijder, Hollandalı şarkıcı ile yakınlaşarak evliliğini yeniden çıkmaza sokmuş oldu.

Wesley Sneijder Yolanthe'yi ikinci kez aldattı mı? ile ilgili etiketler Wesley Sneijder İhanet yolanthe cabau
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.