Welinton'dan kötü haber! Siyah-Beyazlılar'da Vida'dan sonra Brezilyalı stoper de sakatlandı

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı stoperi Welinton'un uyluk kemiğinde kemik ödemi ve diz eklem kapsülünde gerilme saptandığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynadığı müsabaka sırasında sol dizine aldığı darbe nedeniyle değerlendirmeye alınan Welinton Souza'nın uyluk kemiğinde (femur) kemik ödemi ve diz eklem kapsülünde gerilme saptanmıştır." denildi.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'dan sonra Welinton'da sakatlandı. Stoperdeki iki ana oyuncusunu kaybeden teknik direktör Sergen Yalçın'ın Antalyaspor maçında kimi oynatacağı merak konusu... 

FRANCİSCO MONTERO'YA ŞANS DOĞDU

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan ve bu yaz La Liga şampiyonu Atletico Madrid'den 750 bin euroya tapusu alınan İspanyol stoper Francisco Montero'ya şans doğdu... Sergen Yalçın'ın övgüyle bahsettiği 22 yaşındaki futbolcu Borussia Dortmund maçnda Vida'nın yokluğunda forma şansı bulmuş ve nefis bir kafa golü atarak adından söz ettirmişti.

Montero'nun cumartesi günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçında da ilk 11'de oynaması yüksek ihtimal. Genç stoperin partnerinin kim olacağı ise merak konusu... Yeni Malatyaspor maçında Necip Uysal'ı stoper oynatan Yalçın'ın bu bölgedeki diğer alternatifi ise tecrübeli Mehmet Topal. 36 yaşındaki futbolcu her ne kadar defansif orta saha olsa da kariyeri boyunca pek çok maçta stoperde görev yapmış bir isim.

Sahaya 3 Türk'le çıkmak zorunda olan Beşiktaş'ta teknik heyet stoperde Mehmet Topal-Necip Uysal ikilisini kullanıp yabancı haklarını ileri uçta da kullanabilir.

Siyah-beyazlı ekip Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayıp özel uçakla Antalya'ya gidecek. Antalyaspor-Beşiktaş maçı cumartesi günü Antalya Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak.

Welinton'dan kötü haber! Siyah-Beyazlılar'da Vida'dan sonra Brezilyalı stoper de sakatlandı

Welinton'dan kötü haber! Siyah-Beyazlılar'da Vida'dan sonra Brezilyalı stoper de sakatlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Welinton Francisco Montero necip uysal
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.