Welinton: Hocanın açıklamasından haberim yoktu

Herkesin "Welinton Beşiktaş'ın topçusu değil" dediği dönemde Brezilyalı stopere sahip çıkan Sergen Yalçın, sambacıya verdiği desteğin meyvelerini topluyor. Tecrübeli futbolcu, “Hocanın bu açıklamasından haberim yoktu. Kimse de bana tercüme etmedi. Ligin başında iyi maçlar oynamadım ama büyük maçların geleceğini zaten biliyordum" dedi.

Beşiktaş son 5 maçta 15 puan toplayarak zirveyi ele geçirirken bu süreçte kalesinde yalnızca 90. dakika penaltısından 1 gol gördü. Bu başarıda pay sahibi olan isimlerden biri de Welinton Souza... "Beşiktaş'ın stoperi" olduğunu gösteren Brezilyalı, bu sezon Siyah-Beyazlı formayı ligde 23 kez terletti ve ilk 11'in değişilmez ismi oldu.

Tecrübeli futbolcu antrenman öncesinde basın mensuplarına konuştu. Beşiktaş’ın forma giydiği en büyük takım olduğunu söyleyen Welinton, “Buraya geldikten sonra ikili mücadelelerde kendimi geliştirdim diyebiliriz. Hocamız bunlara çok önem veriyor. Ama genel olarak bakınca, her gün burada olmak, bu takımın içinde olmak beni daha iyi bir futbolcu yapıyor. Bundan sonra da daha ileriye gitmek istiyorum” dedi.

Performansından dolayı eleştirildiği dönemde Sergen Yalçın’ın kendisi için "Welinton’dan çok memnunum, iyi ki transfer etmişiz" sözleri hatırlatılan sambacı, “Hocanın bu açıklamasından haberim yoktu. Kimse de bana tercüme etmedi. Ligin başında iyi maçlar oynamadım ama büyük maçların geleceğini zaten biliyordum. Sadece benim değil, takımın da ileriye gitmesi var. Bu da çok önemli” diye konuştu.

Welinton, savunmada beraber oynadığı isimlerin hepsiyle saha içinde iyi anlaştığını da söyleyerek, “Hepsiyle rahat hissediyorum kendimi. Hoca kimi seçerse o oynayacak. Kadroya baktığımızda, hepsi de üst düzey isimler” ifadelerini kullandı.

Welinton: Hocanın açıklamasından haberim yoktu

FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNMÜYORUZ

Sezon başında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen ve 2023' kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki stoperin sözlerinden satırbaşları şöyle:

“Tabi ki şampiyon olmak hedefimiz. Önceki kutlamaları gördüm. Taraftarlar muhteşemdi.  O kutlamaların içinde olmak istiyorum.”  

“Fenerbahçe maçına daha çok var. Bu nedenle bu maçı düşünmüyoruz. Sadece önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz.”

 “Takım içi ambiyansımız başından bu yana çok iyi ve bundan sonra da bozulmayacak. Lider durumdayız ama daha çok maç var. Her maç final niteliğinde. Her maçta alçakgönüllü şekilde bütün maçlarımıza odaklanmamız gerekiyor.” 

Welinton: Hocanın açıklamasından haberim yoktu ile ilgili etiketler Beşiktaş Welinton
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.