Wednesday dizisinde kafa karıştıran son! Dizinin ikinci sezonu yayınlanmayacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanmaya başlanan ve günler içerisinde milyonlarca izlenme başarısına ulaşan Wednesday dizisine ilişkin yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Son dönemlerde abone sayısını giderek artırmaya başlayan ve hem ülkemizde hem de dünya genelinde en çok seyredilen platformlardan birisi olan Netflix, yeni içerikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Abonelik ücretlerine yansıtmış olduğu zamlar ile oldukça eleştirilmiş olsa da yayın özellikleri ve içerikleri sayesinde halen izleyicilerin dikkatlerini en çok çeken dijital platform olma vasfına sahip olan Netflix, son olarak “Wednesday” isimli dizi ile gündemi salladı.

Yerli ve yabancı içerikleri sayesinde dünya genelinde yüz milyonlarca ücretli aboneye sahip olan Netflix, geçtiğimiz haftalarda yayına giren “Wednesday” isimli dizi ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Öyle ki dizinin ana karakteri olan Wednesday isimli kızın giyim tarzı, saçları ve makyajı dahi sosyal medya kullanıcıları tarafından taklit edilerek yeni bir akımın başlamasına aracılık etti.

Dizinin 1’inci sezonunun tamamlanmasının ardından 2’inci sezonun ne zaman yayınlanacağını merak eden izleyiciler, bu konu ile ilgili olarak Netflix’i yakın takip altına aldı. Dizinin ikinci sezonu için anlaşmaya varılıp varılmadığı merak konusu oldu.

FİNAL SAHNESİ KAFALARI KARIŞTIRDI!

Wednesday dizisinde kafa karıştıran son! Dizinin ikinci sezonu yayınlanmayacak mı?

Yaklaşık olarak 1 ay önce Netflix kütüphanesine eklenerek izleyicilerin beğenilerine sunulan “Wednesday” isimli dizi, kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Stranger Things’in ardından platformun en çok seyredilen ikinci dizisi olma unvanına kısa süre içerisinde erişen Wednesday, geçtiğimiz haftalarda dünya genelinde yakından takip edilen bir diğer Netflix yapımı Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story dizisini de geçmeyi başardı.

Kısa süre içerisinde büyük bir başarıya imza atan Wednesday isimli dizinin ikinci sezonuna ilişkin çeşitli iddialar ortaya atıldı. Dizinin birinci sezonunun final sahnesinde “The End?” ifadesinin yer alması, dizinin ikinci sezonunun çekilmeyeceğini düşündürdü.

AÇIKLAMA GELMEDİ!

Wednesday isimli dizinin ikinci sezonu için henüz platform ile bir anlaşmaya varılmamış olduğu bilinirken ortaya atılan iddialara karşı da bir açıklama yapılmadı.

Wednesday dizisinde kafa karıştıran son! Dizinin ikinci sezonu yayınlanmayacak mı? ile ilgili etiketler Wednesday Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.