Wayfair'den yasaklanan skandal çocuk reklamı

Çocuk ticareti yaptığı iddia edilen Wayfair'in skandal reklamı ortaya çıktı. Wayfair'in skandal reklamında özellikle kolilerin içinden kayıp çocukların çıkması gözlerdenkaçmadı.

Çocuk ticareti yaptığı iddia edilen Wayfair'in yasaklanan reklamı ortaya çıktı. Mobilya ticareti yapılan sitenin reklamında alışveriş yapan mutlu insanlar ve kolilerin içinden çocukların çıkması gözlerden kaçmadı.

ABD merkezli e-ticaret sitesinde basit ürünlerin fahiş fiyatlara satılması ve ayrıca bu ürünlere kayıp çocuk isimleri verilmesi bir skandalı ortaya çıkardı. Wayfair'de çocuk ticareti yapıldığı iddiaları dünden bu yana ayyuka çıkarken herkesin kanını donduran vahim haberler sonrasında dünya gündemi derinden sarsıldı.

Wayfair'den konu hakkında henüz bir açıklama gelmezken şirketin geçmiş dönemde yasaklanan bir reklamı kafalarda soru işaretleri oluşmasına sebebiyet verdi. Wayfair'in yasaklanan reklamında alışveriş yapan mutlu insanlar ve kolilerin içinden çocukların çıkması skandalın ne derece boyutlara geldiğinin bir göstergesi oldu.

Wayfair'den yasaklanan skandal çocuk reklamı ile ilgili etiketler Reklam WayFair skandal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.