Wayfair iddiaları çöküyor mu?

ABD'de internetten satış yapan Wayfair isimli sitede çocuk ticareti yapıldığı iddiaları gündemdeyken, söz konusu sitede "satıldığı" ve "kayıp olduğu" iddia edilen Samiyah Mumin isimli genç kızdan açıklama geldi. Mumin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddialara çok kızdığını ve kayıp olmadığını dile getirdi

ABD’de internet üzerinden satış yapan mobilya firması Wayfair'in fahiş fiyatla satışa sunduğu bazı ürünlerin, "çocuk ticaretini maskelemek amacıyla" paravan olarak kullanıldığı iddia edildi.

Ürünlerin etiket kısmında ise yakın zamanda ABD'de kayıp olarak bildirilen çocukların isminin gizli olduğu öne sürüldü. Ve bu iddia üzerinden, e-ticaret sitesinde çocuk ticareti yapıldığı görüşü ortaya atıldı.

KAYIP DENİLEN KIZ VİDEO ÇEKTİ

O ürünlerden birinde ismi yer aldığı belirtilen Samiyah Mumin iddiaların ortaya atılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "kayıp" olmadığını duyurdu.

Mumin, yayınladığı videoda bu iddiayı ortaya atan kişilere çok sinirlendiğini belirterek, "Eğer kayıp olsaydım bu videoyu çekemezdim" dedi.

Wayfair iddiaları çöküyor mu?

KÜFÜR DE ETTİ

Mumin, videonun devamında sinirlerine hakim olamayıp ismini bu olaya karıştıran kişilere küfür de etti.


Wayfair iddiaları çöküyor mu? ile ilgili etiketler ABD internet video Çocuk WayFair satış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.