Waves Coin Temel Analiziyle Waves Yorumu Nasıl Yapılır?

En büyük kripto para birimleri arasında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gösterilse de merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemi sık sık değişiklik göstermektedir.

Waves Coin Temel Analiziyle Waves Yorumu Nasıl Yapılır?

En büyük kripto para birimleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) olsa da merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemi günden güne gelişiyor. Doğal olarak DeFi coinleri de popülerlik kazanıyor. En popüler DeFi coinleri arasında gösterilen WAVES coin ise geleceği parlak kripto paralar arasında sayılıyor.

Peki Waves nedir? Kripto para temel analizi ile WAVES coin nasıl incelenir?

Waves Coin Nedir?

Waves platformu birlikte çalışabilirlik, ölçeklenebilirlik ve sabit işlem ücretleri sunan bir blok zincirdir. Waves üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar ve DeFi uygulamaları yaratmak mümkündür. WAVES coin ise bu blok zincirin yerel kripto para birimidir. Waves ağındaki sabit ve düşük işlem ücretleri WAVES coin ile ödenir.

Waves Coin Temel Analizi Nasıl Yapılır?

Tüm kripto paralarda olduğu gibi WAVES coin satın almadan önce de temel analiz yapmak faydalıdır. Temel analiz, içsel ve dışsal verileri ve bilgileri kullanarak bir kripto paranın değerini ya da potansiyelini belirleme yöntemidir. Yani, temel analiz yapmak için bir kripto para projesine dair mevcut bilgileri değerlendirirsiniz. Bu bilgiler arasında en tutarlı olanlar, zincir üstü veriler (işlem hacmi vb.) ve projenin detaylarıdır.

WAVES coin temel analizi yapmak için de WAVES coin whitepaperını inceleyebilir, zincir üstü verileri değerlendirebilir ve Waves ekibinin geçmişine bakabilirsiniz. Whitepaper bize, projenin amaçlarını ve nasıl çözümler sunduğunu anlatır. Böylece projenin kripto para ekosistemindeki yerini ve geleceğini tartabilirsiniz. Ekibin geçmişi ise size projenin güvenilirliğine dair fikir verebilir.

Waves Coin Whitepaperı

WAVES coin whitepaperında proje, “Web 3.0 uygulamaları ve merkeziyetsiz çözümler için herkese açık bir blok zinciri protokolü ve geliştirme araçları seti” olarak tanımlanır. Whitepaperın devamında Waves ağının teknolojisi ve avantajları ile WAVES coin token ekonomisi açıklanır.

Whitepaperda açıklanan özellikleriye WAVES coin, yüksek verimlilik ve hem sabit hem de düşük işlem ücretleri sunan bir projedir. Bunlar, DeFi ve Web3 ekosistemleri için çok önemli avatajlardır. DeFi ve Web3 ekosistemlerinin giderek büyüdüğü ve gündelik yaşamı da etkilemeye başladığı düşünüldüğünde, WAVES coinin önemli bir potansiyel vadettiği yorumunda bulunabiliriz.

Zincir Üstü Verileri ile WAVES

Bir ağda gerçekleştirilen işlem sayısı, işlem hacmi, aktif adresler gibi ölçütler zincir üstü verileri belirler. WAVES coin zincir üstü verilerini incelemesi, WAVES yorumu yaparken daha iyi fikir sahibi olmamızı sağlar. Zincir üstü veriler bize WAVES coin al - sat yapmanın kârlı olup olmayacağına dair fikir verir ve stratejilerimizi biçimlendirebilir.

Bu yazı yazıldığı sırada WAVES coin, 165,405,433.68 dolarlık 24 saatlik işlem hacmine sahipti. Piyasa değeri bakımından ise WAVES coin en değerli 79. kripto paraydı. Waves Explorer zincir üstü veri takip uygulamasına göre blok zincirdeki işlem sayısı ise ​​132,406,530’du. Bunlar bize, basit şekilde, Waves’in son derece aktif bir ağ olduğunu ve WAVES coin yatırımı yapmanın kârlı olacağını gösterebilir.

WAVES Ekibi

Waves, 2016’da girişimci Sasha Ivanov tarafından kurulmuştur. Ivanov, piyasada hiç bilinmeyen bir isim olsa; WAVES coine şüpheyle yaklaşabilirdik. Ancak Ivanov, Waves’i kurana kadar kendisini kanıtlamış bir isimdir.

Sasha Ivanov bir süre finansal piyasaların tahmini için elektronik ödeme sistemleri geliştirmek üzerinde çalışmıştı. Blok zincir teknolojisinin ortaya çıkışından sonra ise ilk anlık kripto para borsası Coinomat.com'u, ilk fiat token CoinoUSD'yi ve kripto para birimlerinin ilk alım satım endeksi olan Cooleindex.com'u yaratmıştı. Blok zincir tabanlı girişim fonu Cryptoasset.fund'u yaratan da Sasha Ivanov’du. Ivanov’un bu başarılı geçmişi, Waves projesinin de başarılı olabileceğine dair bir done olarak pekala yorumlanabilir.

WAVES Coin Nasıl Alınır?

Gelecek vadeden kripto paralar arasında gösterilen WAVES coin, kripto para borsalarından alınıp satılabilir. Türkiye’de Türk lirası ile WAVES coin satın almak çok kolaydır. Bitlo üzerinden güvenle ve kolayca WAVES/TRY işlemleri yapabilirsiniz.

Waves Coin Temel Analiziyle Waves Yorumu Nasıl Yapılır? ile ilgili etiketler bitlo coin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.