Watsons 23 Ekim indirim kataloğu! Yüzde kaç indirim var? 23-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı indirimleri

Watsons 23 Ekim indirim kataloğu herkes tarafından araştırmaya başladı. Enflasyonla Topyekün Mücadeleye destek veren markalardan olan Watsons Cumhuriyet Bayramı'nı untmadı ve vatandaşlara indirim fırsatı sunuyor. Tüketiciler 23-29 Ekim'de nelerin olacağını ise merak ediyor. 23 Ekim Watsons indirimi! Kataloğda neler var? Detaylar haberimizde...

Watsons 23 Ekim indirim kataloğu! Cumhuriyet Bayramı'na kısa bir süre kala markalar çeşitli indirimler yapıyor. Watson 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı unutmadı ve vatandaşlara pek çok fırsat sunuyor. Enflasyonla Topyekün Mücadeleye destek veren Watsons'ın indirimi merak ediliyor.23 Ekim Watsons indirimi!

Watsons 23 Ekim indirim kataloğu! Yüzde kaç indirim var? 23-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı indirimleri

A.S. WATSON GROUP

24 pazarda 13 perakende markası ile yer aldığı 14.000’den fazla mağazası ile dünyanın en büyük uluslararası sağlık, güzellik ve yaşam tarzı perakendecisidir.

Watsons markası ile Asya’nın lider sağlık ve güzellik perakendecisidir. Watsons, 6.300’den fazla mağaza ve 1.500’den fazla eczane ile Çin, Hong Kong, Tayvan, Macau, Singapur, Tayland, Malezya, Filipinler, Endonezya, Türkiye ve Ukrayna dahil 11 pazarda faaliyet göstermektedir.

Watsons 23 Ekim indirim kataloğu! Yüzde kaç indirim var? 23-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı indirimleri - Resim : 2

Avrupa’nın en büyük lüks parfümeri ve kozmetik perakendecisi olarak 1.700’ün üzerinde mağaza ile 17 farklı pazarda yer almaktadır. Bu mağazalar Marionnaud, ICI Paris XL ve The Perfume Shop adlı 3 perakende markası altında operasyonlarını sürdürmektedir.

Watsons 23 Ekim indirim kataloğu! Yüzde kaç indirim var? 23-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı indirimleri - Resim : 3

WATSON GROUP HAKKINDA

Dünya çapında haftada 57 milyon müşteri, A.S. Watson Group’un faaliyet gösterdiği 24 pazarda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. A.S. Watson Group, perakende formatları, perakende markaları ve coğrafi yaygınlığı ile dünyanın en geniş perakende portföylerinden birine sahiptir. Küresel olarak, 130.000 çalışanı olan Grubumuz, aynı zamanda, Hong Kong’da yerleşik olan ve dünyaca tanınan CK Hutchison Holdings Limited üyesidir. CK Hutchison Holdings limanlar ve ilgili hizmetler, perakende, altyapı, enerji ve telekomünikasyon operasyonları olmak üzere beş temel alanda 50’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır.

Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı ülkelerde 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmî tatildir. 29 Ekimlerde stadyumlarda şenlikler yapılır, akşam ise geleneksel olarak fener alayları düzenlenir.

1925 yılında çıkarılan bir kanunla Cumhuriyet’in ilanı günü yeni Türk Devletinin bayramı ilan edilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetin onuncu yılı kutlamalarının yapıldığı 29 Ekim 1933 tarihinde verdiği 10. Yıl Nutku'nda, bu günü en büyük bayram olarak nitelendirmiştir.

 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN ÖNEMİ

29 Ekim 1923'te TBMM, Teşkilât-ı Esasiye Kanunu (1921 Anayasası)’nda yaptığı değişiklikle, devletin yönetim biçimini cumhuriyet olarak ilan etmiştir. Aynı gece bu ilan, atılan 101 pare top ile kutlanmıştır. 1924 yılında ise cumhuriyetin ilanı şenliklerle kutlanmıştır.

2 Şubat 1925'te, Hariciye Vekaleti'nce (Dışişleri Bakanlığı) düzenlenen bir kanun teklifinde 29 Ekim'in bayram olması önerilmiştir.[2] Bu teklif Meclis Anayasa Komisyonu tarafından incelenmiş ve 18 Nisan'da karara bağlanmıştır. 19 Nisan'da ise teklif TBMM tarafından kabul edilmiştir. 628 sayılı bu kanun ile 29 Ekim, 1925'ten itibaren ülke içinde ve dış temsilciliklerde bayram olarak kutlanmaya başlamıştır.

WATSONS

A.S. Watson Group’un bir parçası olarak 1841 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 11 ayrı pazardaki 6.300’den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons’larda, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25.000’i aşkın ürün her hafta tüketici ile buluşmaktadır.

Watsons Türkiye, 75’den fazla şehirde 300’ün üzerinde mağaza sayısı ile Türkiye’nin önde gelen güzellik ve bakım ürünleri zincirlerinden biridir. 2.700’den fazla Watsons personeli ile sunduğumuz ürünler ve hizmetler yardımıyla müşterilerimizin hayatında pozitif bir fark yaratmayı hedefliyoruz.

Watsons 23 Ekim indirim kataloğu! Yüzde kaç indirim var? 23-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı indirimleri ile ilgili etiketler Watsons 23 Ekim indirimleri katalog
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.