Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri!

14 Şubat Watsons Sevgililer Günü indirimleri! %50'ye varan Sevgililer Günü indirimleri Watsons'ta başladı. 14 Şubat tarihinin yaklaşmasıyla birlikte bu özel günde alınabilecek hediyeler çiftler tarafından merakla araştırılmaya başladı. Genç çiftlerin Sevgililer Günü'ne özel hediye araştırması yaptığı mağazalardan biri de Watsons. %50'ye varan Sevgililer Günü indirimleri Watsons'ta! İşte, 14 Şubat Watsons Sevgililer Günü indirimleri! Tüm detaylarıyla haberimizde...

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri başladı! 14 Şubat tarihine az bir zaman kala çiftler bu özel günde birbirlerine hediye alabilecekleri mağazalarda yapılan indirimleri araştırmaya başladı. Sevgililer Günü'ne özel büyük indirimlerin olduğu mağazalardan biri de Watsons. %50'ye varan Sevgililer Günü indirimleri Watsons'ta! İşte, 14 Şubat Watsons Sevgililer Günü indirimleri! Tüm detaylarıyla haberimizde...

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri!

WATSONS HAKKINDA

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1841 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 6000'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25.000'i aşkın ürün her hafta tüketici ile buluşmaktadır.

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri! - Resim : 2

Dünya çapında haftada 27 milyon müşteri, A.S. Watson Group'un faaliyet gösterdiği 25 pazarda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. A.S. Watson Group, perakende formatları, perakende markaları ve coğrafi yaygınlığı ile dünyanın en geniş perakende portföylerinden birine sahiptir. Küresel olarak, 130.000 çalışanı olan Grubumuz, aynı zamanda, Hong Kong'da yerleşik olan ve dünyaca tanınan CK Hutchison Holdings Limited üyesidir. CK Hutchison Holdings limanlar ve ilgili hizmetler, emlak ve oteller, perakende, enerji, altyapı yatırımları ve telekomünikasyon alanlarında 50'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri! - Resim : 3

A.S. WATSONS GROUP

25 pazarda 13 perakende markası ile yer aldığı 13.300'den fazla mağazası ile dünyanın en büyük uluslararası sağlık, güzellik ve yaşam tarzı perakendecisidir.

Watsons markası ile Asya'nın lider sağlık ve güzellik perakendecisidir. Watsons, 6000'den fazla mağaza ve 1.400'den fazla eczane ile Çin, Hong Kong, Tayvan, Macau, Singapur, Tayland, Malezya, Filipinler, Kore, Endonezya, Ukrayna ve Türkiye dahil 12 pazarda faaliyet göstermektedir.

Avrupa'nın en büyük lüks parfümeri ve kozmetik perakendecisi olarak 1.700'ün üzerinde mağaza ile 17 farklı pazarda yer almaktadır. Bu mağazalar Marionnaud, ICI Paris XL ve The Perfume Shop adlı 3 perakende markası altında operasyonlarını sürdürmektedir.

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri! - Resim : 4

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri! - Resim : 5

SEVGİLİLER GÜNÜ 

İlk resmi Aziz Valentine günü Papa Gelasius tarafından 496 yılında 14 Şubat'ta ilan edildi. İsmini o zamanın şehitlerinin birinden alıyordu. Ama bunun hangi şehit olduğu konusunda net bilgiler yok.

En yaygın açıklama Aziz Valentine'in Roma'da bir rahip olduğu ve 3. yüzyılda öldürüldüğü yönünde.

Ama bu tarihe denk düşen en az iki başka Aziz Valentine daha var.

Biri Roma yakınlarında bugün Terni olarak anılan kentten bir papaz, diğeri ise Kuzey Afrikalı bir şehit.

Aziz Valentinelar hakkkında bundan başka birşey bilinmiyor ve Roma'daki rahip bu üçü arasından en fazla kabul edilen oluyor.

KANLI SEVGİLİLER GÜNÜ

Bu hikayenin geçmişi İmparator İkinci Claudius'a dayanıyor. Claudius evli erkeklerin kötü askerler olduğuna inandığı için evlenmeyi yasaklıyor.

Valentine ise evlenmenin Tanrı'nın insan için planladığı şeylerden biri ve ayrıca dünyanın amacı olduğuna inandığı için gizli şekilde insanları evlendirmeye devam ediyor.

Claudius bunu fark ettiğinde Valentine'ı hapse atıyor ve sonra ölüme mahkum ediyor.

Hapiste Valentine gardiyanın kızına aşık oluyor ve 14 Şubat'ta idama götürülürken kıza "Senin Valentine'ın" imzalı bir aşk mektubu gönderiyor. Günümüzde Sevgililer Günü'nde insanların birbirine kart göndermesinin kökeni işte burada.

Her ne kadar erken dönem Hristiyanlar Sevgililer Günü'nü kutlamış olsa da, Sevgililer Günü'nün aşkla ve hediye vermekle bu denli sıkı ilişkide olması Orta Çağı ve sonrasını buluyor.

İngiliz edebiyatının iki devi, Chaucer ve Shakespeare, bu günün Birleşik Krallık'ta ve sonra Avrupa'da ve Yeni Dünya'da bu denli popülerleşmesinden sorumlu.

Sevilen kişilere kartpostal vermek Orta Çağ'da zaten yaygınlaşmıştı ama büyük bir ticaret haline gelmesi 19. yüzyılda oldu, endüstri devrimi kartpostalların fabrika üretimini mümkün kılınca.

1916'da pek de bilinmeyen ABD Missouri'de Kansas merkezli Hallmark Kartları şirketi, seri üretime geçerek, kutlamaların şeklinin hemen hemen bugünkü halini almasına sebep oluyor.

Bu şirket şu anda Sevgililer Günü için 132 milyon kartın satıldığı bir endüstrinin parçası.

SEVGİLİLER GÜNÜ NEDEN KUTLANIR?

Bir ritüel olarak her yıl 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü, Milattan Sonra III. yüzyıla dayanmaktadır. Rivayete göre İmparator 2. Claudius Roma’yı kendi katı kuralları

ile zalimce yöneten bir hükümdardı. Onun için en büyük problem ordusunda savaşacak asker bulamamaktı. Ona göre bu durumun tek sebebi Romalı erkeklerin aşklarını ve ailelerini bırakmak istememeleriydi. İşte bu yüzden Claudias, Roma’daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı. Aziz Valentina ise Cladudius’un hükümdarlığı zamanında Roma’da yaşayan bir papazdı. Aziz Valentina kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudias’un yasağına rağmen gizlice çiftleri evlendirmeye devam etti. Ancak imparator bu durumu bir süre sonra öğrendi. Aziz Valentine, insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü. Valentina Milattan sonra 270 yılının 14 Şubat'ında da Hıristiyan şehitliğine gömüldü.

O gün itibariyle Sevgililer Günü'nün kutlandığı ifade edilmektedir.

Sevgililer günü, normal bir hediye alıp vermekten daha çok, partnerler arasında romantik bir paylaşım ve sevginin geleceğine ilişkin bir yatırım olarak da kabul edilmektedir.

 

Watsons 14 Şubat Sevgililer Günü indirimleri! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.