Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

Watsons 2. yılına özel indirimi başladı. En büyük güzellik ve sağlık mağazalarından biri olan Watsons'a rağbet devam ediyor. Watsons'ın 2. yılına özel indiriminin başlaması ile beraber vatandaşlar indirimin hangi ürünlerde olduğunu merakla araştırmaya başladı. İşte, Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

Sağlık ve güzellik adına en çok rağbet gören markalardan biri olan Watsons, 2. yılına özel indirimleriyle birçok kişinin ilgi odağı oldu. Cilt, güzellik, sağlık, makyaj, kişisel bakım, anne bebek, ev yaşam ve erkek ürünleriyle çoğu kişiye hitap eden Watsons'ın %50 ye varan büyük indirimin hangi ürünlerde geçerli olduğu merakla araştırılıyor. İşte, Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM VAR?

Watsons'ın 2. yılına özel başlattığı büyük indirimi 14 Ekim tarihiyle başladı, indirimin son günü ise 20 Ekim olarak belirlendi. Makyaj ürünlerinde %50, saç bakım ürünlerinde %50, cilt bakım ürünlerinde %50 indirim bulunmaktadır.

Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var? ile ilgili etiketler Watsons İndirim 2019 Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.