West Ham United'dan kulüp rekoru... Çekiçler deplasmanda Watford'u 4'ledi... MAÇ ÖZETİ

Premier League'in köklü kulüplerinden West Ham United, üç maçlık kötü gidişata Watford deplasmanında son verdi... 1-0 geriye düştüğü maçta farka koşan David Moyes'in takımı ilk 19 maçta 31 puan toplayarak kulüp rekoru kırdı. İngiliz yıldız Jared Bowen bu maça da damga vururken Watford'da Ozan Tufan 62 dakika oyunda kaldı.

Premier League'in 20. haftasında Watford'a konuk olan West Ham United, 1-0 geriye düştüğü maçı 1-4 kazandı. Londra ekibinin bir golü de VAR'a takıldı...

Geçen sezon kıl payı kaçırdığı ilk 4 sırayı bu sezon da kovalayan "Çekiçler", ligde üç maçtır kazanamıyordu. Claudio Ranieri yönetimindeki Watford, henüz 4. dakikada Emmanuel Dennis'in golüyle 1-0 öne geçti.

Çek yıldızı Tomas Soucak'le 25'te beraberliği yakalayan David Moyes'in takımı 27'de Said Benrahma'nın golüyle 1-2 öne geçti.

Kaptan Mark Noble 58'de penaltıdan attığı golle skoru 1-3 yaptı. Tabelayı belirleyen isim 90+2'de Nikola Vlasic oldu. Hırvat yeni transfer Premier League'deki ilk gol sevinicini yaşadı.

Bu galibiyetle puanını 31'e yükselten West Ham United 5. sırada yer alıyor. Mağlubiyet serisi 5 maça çıkan Watford ise 13 puanla düşme hattında...

 

West Ham United'dan kulüp rekoru... Çekiçler deplasmanda Watford'u 4'ledi... MAÇ ÖZETİ ile ilgili etiketler West Ham United Watford premier league David Moyes
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.