Watch Dogs: Legion ne zaman çıkıyor?

Watch Dogs: Legion şimdiden merak ediliyor. Aksiyon oyunu severler gün saymaya başlayabilir. Ubisoft tarafından geliştirilen Watch Dogs: Legion'ın çıkış tarihi belli oldu.

Watch Dogs: Legion'ın çıkış tarihi Ubisoft Forward etkinliği ile birlikte açıklandı. Düzenlenen bu etkinlikte dört yeni oyun tanıtıldı. Bu oyunlar arasında Watch Dogs'un yeni oyunu Watch Dogs: Legion'da yer aldı. Yapılan tanıtımın yanı sıra, oyunun çıkış tarihi ve hangi platformlara geleceği de belli oldu.

Watch Dogs: Legion ne zaman çıkıyor?

WATCH DOGS: LEGION NE ZAMAN ÇIKACAK?

Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, ve Windows PC’de Epic Games ve Uplay’de çıkacağı açıklanan Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020'de satışa sunulacak.

Watch Dogs: Legion ne zaman çıkıyor?

WATCH DOGS: LEGION HİKAYESİ

Watch Dogs: Legion’da Londra bir çöküş ile yüzleşiyor. Çalkantılı bir Londra'nın artan huzursuzluğunun ortasında, Zero-Day olarak bilinen gizemli bir varlık, Londra'daki düzenli bombalamalar için gizli yeraltı direniş grubu DedSec'i suçladı. Sonrasında, Londra'nın karanlık köşelerinden gelen suçlu fırsatçılar yetki sahibi oldu ve yenik bir hükümetin bıraktığı boşluğu doldurdu. Bir DedSec üyesi olarak, oyuncuların Watch Dogs: Legion'da, sadistler, paralı askerler, siber suçlular ve daha fazlası gibi sıra dışı suçlulara karşı çıkacakları için, çeşitli durumlara hazırlıklı olmaları gerekir. Oyuncular bu suçlu fırsatçıları alt etmek, Londra'yı kurtarmak ve Zero-Day’in arkasındaki gizemi ortaya çıkarmak için DedSec direnişlerine yeni üyeler örgütlemeli.

Watch Dogs: Legion ne zaman çıkıyor? ile ilgili etiketler Watch dogs legion ne zaman çıkıyor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.