Washington DC'deki Rus elçilik binasının duvarında ilginç kovalamaca!

ABD'nin başkenti Washington D.C.'deki Rusya Büyükelçiliği binasının duvarına 'korsan' olarak yansıtılan Ukrayna bayrağı, duvara yansıtılmış Rus bayrağı tarafından 'kovalandı'. İlginç anlar anbean kameralara yansıdı. Üstelik bu eylemin arkasında FBI'ın veya onayının olduğu iddia edildi. ABD'nin başkentinde iki bayrağın birbirlerini kovaladığı anlar ise muhtemelen dünya siyasi tarihine geçecek türden. 

ABD'nin başkenti Washington D.C.'de bulunan Rusya Büyükelçiliği binasının duvarlarında çok ilginç şeyler yaşanıyor. 

Brookings Insitute'deki kıdemli araştırmacılardan Benjamin Wittes'in Twitter hesabı üzerinden 'Rusya Büyükelçiliğine bu gece düzenlediğimiz özel operasyon!' ibaresiyle bir video paylaştı. 

Paylaşılan videoda Rusya Büyükelçiliği binasının üzerine, Rus personel tarafından kırmızı, mavi ve beyaz olmak üzere üç renk lazer tutularak Rus bayrağı çizildiği görülüyor. 

Kadrajın sağ tarafından giren bir Ukrayna bayrağı lazeri ise tuhaf görüntüler ortaya çıkardı. 

RUS ELÇİLİĞİ DUVARINDA KEDİ FARE OYUNU

Bir anda Rus elçiliğinin üzerindeki Rusya bayrağının üzerini kaplayan Ukrayna bayrağına karşı çaresiz kalan elçilik personeli, bahçede bulunan beyaz renkli lazerleriyle elçiliğin duvarına 'korsan' olarak yansıtılan bayrağın üzerini kapatmaya çalıştı.

Videoyu çeken ve 'sen' dediği için, lazer tutan kişinin duyma mesafesinde olduğu anlaşılan bir kişi ise 'Ne yapıyorlar? Seni takip mi ediyorlar? Aman Tanrım (gülerek) bunlar Rus elçilik çalışanları olmalı!' diyerek eğlendiği duyuluyor.

Washington D.C.'deki Rusya Büyükelçiliği binasının duvarlarının üzerinde Rus bayrağı ve Ukrayna bayrağı lazerlerinin birbirlerini kovaladığı anlar ise muhtemelen dünya siyasi tarihine geçecek türden. 

WASHINGTON D.C.'DEKİ RUSYA BÜYÜKELÇİLİĞİ'NİN KARŞI BİNASI: FBI GÖZETLEME BİNASI

Lazerin tutulduğu yerin neresi olduğu tam olarak bilinmese de, ilginç bir detay ortaya atıldı.

İddiaya göre Rusya Büyükelçiliği binasının karşı binasında FBI'ın Surveillance (Gözetleme) bürosu bulunuyor. Google Haritalar'dan bakıldığında, bu binanın gerçekten de sansürlenmiş olduğu görülebiliyor.

Washington DC'deki Rus elçilik binasının duvarında ilginç kovalamaca!

Bazı kullanıcılar, bu eylemin arkasında FBI'ın olabileceğini düşünüyor.

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Washington DC'deki Rus elçilik binasının duvarında ilginç kovalamaca! ile ilgili etiketler Washington Ukrayna Rusya Rus kedi rusya büyükelçiliği duvar lazer bayrak kovalamaca fare

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.