Washington Büyükelçisi'nden Twitter'a tepki

Sosyal medya platformu Twitter, ABD'de faaliyet gösteren Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'ne ait hesabı askıya aldı. Söz konusu karara tepki gösteren Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, ''Kabul edilemez karar, ifade özgürlüğünün açık bir ihlalidir ve en kısa sürede tersine çevrilmelidir'' dedi.

ABD menşeli sosyal medya kuruluşu Twitter’ın ABD’de faaliyet gösteren Twitter’daki resmi hesabının Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) destekçilerinin manipülasyonu sebebiyle askıya almasına tepkiler sürüyor.

''KABUL EDİLEMEZ KARAR''

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, yaptığı açıklamada “TASC hesabını askıya alma konusundaki kabul edilemez karar, ifade özgürlüğünün açık bir ihlalidir ve en kısa sürede tersine çevrilmelidir” dedi.

Büyükelçi Kılıç açıklamasının devamında “TASC, Türk Amerikan Topluluğu'nun seçkin üyelerini temsil eden saygın bir kuruluştur. Bu, görüşlerini paylaştıkları meşru bir forum oluşturur.“ ifadelerini kullandı.

(DHA)

Washington Büyükelçisi'nden Twitter'a tepki

Washington Büyükelçisi'nden Twitter'a tepki ile ilgili etiketler Twitter ABD FETÖ serdar kılıç Büyükelçi hesap
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.