Wanda Nara’dan Icardi ayrılığıyla ilgili açıklama geldi: Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim!

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın yeni transferi Mauro Icardi ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyuran Wanda Nara, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere ‘’Kendimi seçtim.’’ şeklinde yanıt verdi. Çiftin ayrılık haberinin yanı sıra ayrılık sürecinde mal paylaşımının nasıl olacağı da çok konuşulan konular arasında. İşte Wanda Nara’nın açıklamaları…

Galatasaray’ın yeni transferi Mauro Icardi’nin eşi, aynı zamanda da menajeri olan Wanda Nara geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Icardi ile ayrıldıklarını duyurdu. Çiftin ayrılık haberi çok konuşuldu. Wanda Nara, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere yanıt verdi. Nara, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara’dan Icardi ayrılığıyla ilgili açıklama geldi: Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim!

"BENCİL OLMAK ZORUNDAYDIM’’

Wanda Nara, ayrılık kararı sonrası kendisine gelen tepkilere karşılık; "Kalma arzusundaydım ama ayrıldım. Bu içimi acıtıyor ama ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım. Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim. Beni de düşünün" şeklinde yanıt verdi.

Wanda Nara’dan Icardi ayrılığıyla ilgili açıklama geldi: Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim! - Resim : 2

 AVUKATI KONUŞTU: TEK YÖNLÜ KARAR

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, Arjantin'de katıldığı bir programda ünlü çiftin ayrılığı hakkında konuştu.

Rosenfeld, "Ayrılık anlaşarak olmadı. Wanda üzgün ve kırgın ama bu kararı kendi başına aldı. Bu konuda kısa süre içinde geniş bir açıklama yapacak. Hayranlarının her şeyin iyi olacağına inanmasını istiyor. Bu karar çiftin ortak düşüncesiyle alınmış bir karar değil, tek yönlü bir karar." ifadelerini kullandı.

GEÇEN YIL DA AYRILMIŞLARDI

Wanda Nara, 2021 yılının sonunda Icardi'nin evlilik dışı bir ilişkisinin ortaya çıkmasının üzerine Arjantinli futbolcudan ayrılmış, Icardi sosyal medya üzerinden özür dileyince yeniden bir araya gelmişlerdi. 

Bu olayın ardından Wanda Nara'nın da Icardi'yi korumasıyla aldattığı yönünde haberler çıkmıştı.

MAL PAYLAŞIMI ÇOK ZOR OLACAK

Wanda Nara - Icardi çiftinin ayrılması, Arjantin basınında büyük yer tutmaya devam ediyor. Çıkan haberlerde ünlü çiftin mal paylaşımı sürecinin çok zor olacağı yönünde yorumlar yapıldı.

Haberlere göre çiftin 9 yıllık evlilikleri süresinde edindikleri mal varlığı şu şekilde:

-World Marketing Football - %100 Wanda Nara'ya ait
-M19 - Mauro Icardi'nin markası
-Wanda Kozmetik
-7 lüks araba (Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Bentayga, Rolls Royce Ghost, Hummer H2, Mercedes Benz G-Serisi, Range Rover, Cadillac Escalade)
-Arjantin'de 5 ev
-İtalya'da 4 ev
-Como Gölü kenarında bir villa
-Galliate'de bir villa

"2050'YE KADAR TÜM MAL VARLIĞINI WANDA'YA VERDİ"

Öte yandan TyC Sport'un haberine göre 2021 yılında Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında yapılan anlaşma dahilinde Mauro Icardi, konutlar ve arabalar dahil olmak üzere tüm mal varlığını, o gün ve gelecekte imzalayacağı tüm sözleşmelerin haklarını 2050 yılına kadar Wanda Nara'ya vermeyi kabul etti.

 Boşanma durumunda bu anlaşmanın geçerliliğini koruyup korumayacağı ise bilinmiyor.

ICARDI MİLANO'YA UÇTU

Galatasaray'ın dün akşam İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçında forma giyen ve 'Panenka' penaltısıyla takımına maçı kazandıran Icardi, maçtan sonra Milano'ya giden özel uçaktan paylaşım yaptı.

Profilinden Wanda Nara ile olan fotoğraflarını kaldırmayan Icardi, ayrılıkla ilgili de henüz bir açıklama yapmadı.

 

Wanda Nara’dan Icardi ayrılığıyla ilgili açıklama geldi: Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim! ile ilgili etiketler Mauro Icardi Wanda Nara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.