Wanda Nara'dan bomba itiraflar: Icardi'nin takım arkadaşı beni sıkıştırdı ve...

Galatasaray'a geldiği günden bu yana eşi Wanda Nara ile olan ilişkisi ile gündeme gelen Mauro Icardi Arjantin'de de manşetlerden düşmüyor. Wanda Nara'nın jüri üyeliği yaptığı 'Maskenin arkasındaki kim?' yarışmasında yaptığı çıkış gündeme bomba gibi düşerken, Icardi'nin takım arkadaşının kendisini stadyumdaki bir odada sıkıştırdığını iddia etti. İşte detaylar...

Galatasaray'ın transfer sezonunun son saatlerinde Fransız devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız isim Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Bir ayrılıp bir barışan ikili yalnızca Türkiye'de değil, Arjantin'de de gündem olmaya devam ederken, Wanda Nara'nın yaptığı itiraf çok konuşulacak cinsten...

Wanda Nara'dan bomba itiraflar: Icardi'nin takım arkadaşı beni sıkıştırdı ve...

CANLI YAYINDA İTİRAF!

Ülkesi Arjantin'de yayımlanan "Maskenin ardındaki kim?" programında jüri üyeliği yapan Nara, programda Mauro Icardi'nin Inter'den eski takım arkadaşı Dani Osvaldo'nun kendisine asıldığını iddia etti.

Wanda Nara'dan bomba itiraflar: Icardi'nin takım arkadaşı beni sıkıştırdı ve... - Resim : 2

"STADYUMDAKİ ODADA BENİ SIKIŞTIRDI"

Wanda, kocası Icardi'nin eski takım arkadaşı olan Osvaldo'nun stadyumdaki VIP odasında kendisini sıkıştırdığını söyledi.

Burada kendisine aşkını ilan ettiğini ve kendisini etkilemeye çalıştığını anlattı. Arjantin basını bu olayın 2014-15 sezonunda olduğunu tahmin etti.

Aynı yıl Icardi ve Osvaldo, Icardi'nin pas vermek yerine topa kendisi vurmaya çalışması sebebiyle saha içinde kavga etmişti. Osvaldo diğer takım arkadaşları devreye girmeseydi Icardi'yi yumruklayacağını söyledi.

Wanda Nara'dan bomba itiraflar: Icardi'nin takım arkadaşı beni sıkıştırdı ve... - Resim : 3

Wanda Nara'dan bomba itiraflar: Icardi'nin takım arkadaşı beni sıkıştırdı ve... ile ilgili etiketler Galatasaray Arjantin Inter Mauro Icardi Wanda Nara Dani Osvaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.