Yeni Malatyaspor Wallace'ı bitirmek üzere

Yeni Malatyaspor bir süredir temas halinde olduğu Brezilyalı stoper Wallace'la anlaşma aşamasına geldi. Lazio'nun Brezilyalı stoperinin tapusunu almak isteyen Sarı-Siyahlılar, Semih Kaya'dan sonra savunmasını dünyaca ünlü bir isimle takviye edecek.

Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında Serie A ekiplerinden Lazio’nun 26 yaşındaki stoperi Wallace ile anlaşma sağlamak üzere. Malatya yerel basınında çıkan habere göre, Süper Lig’de yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan, 3 haftada 1 puan kazanırken, kalesinde 7 gol gören Yeni Malatyaspor, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti. Sarı-Siyahlılar, Göztepe’nin de radarında olan Brezilyalı futbolcuyla görüşmelerinde ilerleme kaydetti.

İTALYAN BASINI DA YAZDI

İtalyan gazeteci Nico Schira’nın haberine göre, Yeni Malatyaspor, Wallace ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Brezilyalı defans oyuncusu kısa bir süre içinde Türkiye’de olacak.

Rio de Janeiro doğumlu olan Wallace'ın güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro. Lazio ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı stoper, daha önce Cruzeiro, Braga ve Monaco takımlarının formalarını giydi. Wallace geçen sezon Portekiz'in Braga takımında kiralık olarak forma giymişti.

Yeni Malatyaspor Wallace'ı bitirmek üzere ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Lazio Serie A Transfer Wallace
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.