Wakanda nedir? Nerede? Wakanda Forever ne demek?

Wakanda nedir, nerede soruları araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz gün Survivor yarışmasında yaşanan Wakanda polemiği ardından vatandaşlar için Wakanda nedir, nerede sorularına yanıt aradık. İşte detaylar…

Wakanda nedir, nerede, Wakanda Forever ne demek gündem oldu. Survivor yarışmasının yarışmacıları olan Steven ile Barış Özbek arasında Wakanda sorunu yaşandı. Bu olay üstüne Wakanda’nın ne ve nerede olduğu merak edildi.

Wakanda nedir? Nerede?

Wakanda, sahra altı Afrika’da bulunan ve süper kahraman Kara Panter’in yönettiği bir yerdir. Marvel Comics çizgi romanlarında hayali bir ülke olarak yer alan Wakanda Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratıldı.

Wakanda nedir? Nerede? Wakanda Forever ne demek?

Kara Panter’in yönetimi altında birleşmiş olan beş kabilen oluşan Wakanda Survivor yarışmacısı Steven tarafından çok kullanıldığı için araştırılıyor.

Wakanda Forever ne demek?

Hayali bir ülke olan Wakanda’da kullanılan Wakanda Forever kelimesi selamlamak için kullanılmaktadır. Survivor adasında yarışmacı Steven bu selamlama kelimelerini kullanmaktadır.

Wakanda nedir? Nerede? Wakanda Forever ne demek? ile ilgili etiketler Wakanda Wakanda Forever ne demek nerede nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.