Vuslat Doğan gitti, Sedat Ergin gitti ama Hürriyet, yine aynı Hürriyet! İşte yeni rezalet...

Hürriyet’te bugün, FETÖ davalarının kilit delillerinden "ByLock" hakkında skandal bir karikatür yayınlandı. Karikatür ile "ByLock" delilini itibarsızlaştırmaya çalışan Hürriyet büyük tepki topladı.

Hürriyet gazetesinde, son birkaç ayda önemli görev değişiklikleri yaşandı.

Hürriyet gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğu da el değiştirdi, Sedat Ergin yerine Fikret Bila bu göreve getirildi.

Ancak, tüm bu yaşanan gelişmelere karşın, Hürriyet gazetesi eski alışkanlıklarından vazgeçmiyor.

fregkbergtegh

Doğan Holding'in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun FETÖ davası kapsamında tutuklanmasının ardından FETÖ davalarında yayın politikasını değiştiren Hürriyet yine skandala imza attı.

FETÖ davalarının en büyük delili olan ByLock uygulaması ile ilgili delilleri karartmaya çalışan Hürriyet'te bugün skandal bir karikatür yayınlandı.

glntrthhhj

Karikatürde bir ilkokul öğrencisi "Öğretmenim bakar mısınız? Kerem'in cebinde ByLock uygulaması var" diyor. ByLock delilini itibarsızlaştırmaya çalışan Hürriyet'in son skandalı sosyal medyada büyük tepki topladı.

TERÖRİSTBAŞI GÜLEN DE DÜN DALGA GEÇMİŞTİ

Teröristbaşı Fetullah Gülen dün örgüt üyeleri tarafından paylaşılan son videosunda Bylock uygulamasını itibarsızlaştırmaya çalışmıştı. Sanki Bylock kelimesini ilk kez duyuyormuş gibi davranarak "neydi onun ismi" şeklinde alaycı ifadeler kullanan teröristbaşı Gülen büyük tepki toplamıştı.

Vuslat Doğan gitti, Sedat Ergin gitti ama Hürriyet, yine aynı Hürriyet! İşte yeni rezalet... ile ilgili etiketler FETÖ ByLock Hürriyet karikatür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.