Vurdukları Filistinli kızın yanına silah koyup 'silahlı saldırgandı' dediler

İşgalci İsrail güçleri, katliamlarını haklı göstermek için kirli oyunlarına devam ediyor. Bölgede katliam yapan askerler, El Halil kentinde masum bir Filistinli genç kızı hiçbir tehdit oluşturmamasına rağmen vurdu. İsrail güçleri, şehit olan genç kızın yanına silah koyup fotoğraflayarak, "silahlı saldırgandı" mesajı verdi.

İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında masum Filistinlilere, hedef gözetmeksizin saldırmaya devam ediyor. Uluslararası camianın yaptıkları karşısında üç maymunu oynamasından aldığı güçle, yalanlarla katliamlarını haklı göstermeye çalışıyor.

VURUP YANINA SİLAH YERLEŞTİRDİLER

Son olarak Batı Şeria'nın El Halil kentinde işgalci İsrail güçleri, Filistinli bir genç kızı, hiçbir tehdit oluşturmamasına rağmen vurdu.

Filistinli kızın şehit olmasının ardından bir işgalci yerleşimci, silahını genç kızın hemen önüne bırakarak fotoğrafladı. Bu kare "Filistinli silahlı saldırgan" denilerek servis edildi.

Vurdukları Filistinli kızın yanına silah koyup 'silahlı saldırgandı' dediler ile ilgili etiketler Filistin İsrail Gazze Genç Kız Şehit katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.