Volvo'dan cep telefonu satar gibi SUV satışı!

Volvo, cep telefonu mantığıyla, ayda 600 dolar karşılığında sigorta ve vergi de dahil olmak üzere araba satacağını açıkladı.

Los Angeles'ta başlayacak otomobil fuardında Volvo, otomobil sahibi olmak isteyenler için pek görülmemiş bir model açıkladı.

Volvo ayda 600 dolar karşısında ABD'deki müşterilerine XC40 SUV satacağını ve açıkladı ve bu bedel içerisine araç fiyatını, vergi ve teslimat ücretinin yanı sıra sigorta giderinin de dahil edildiğini belirtti.

Care by Volvo adı verilen yöntemde yer ya da yaş şartı aranmıyor ve Volvo'nun yeni konsiyerj hizmetinden de faydalanılabiliyor. Dijital Bölümün başında bulunan Atif Rafiq, araç sahibi olmanın kolaylaştırılması gerektiğine vurgu yaparak şöyle dedi:

Bugünün dünyasında araba almak için basit yöntemlerin eksik olduğunu düşünüyoruz fakat üyelik çok farklı bir yol zira geniş anlamda pek çok şeyi çözüyor. Sadece araba almıyor onu idame ettiriyorsunuz. Sigorta gibi ilave masraflar ödeniyor. İsteyen elbette Volvo araçları peşin ya da krediyle de alabilir.

Volvo, geçtiğimiz günlerde de sürücüsüz araç teknolojisi için Uber ile çalışma kararı almıştı. Volvo için otonom teknoloji geliştirilmesine yardımcı olacak Uber, alacağı 24 bin Volvo ile de bir yazılım firması olmaktan kurtulup kendi filosunu kurma aşamasına geçmişti.

volvo2

Volvo ve Uber arasındaki ortaklığın ABD liste fiyatı 50 bin dolar olan XC90 SUV modeli üzerinden yürütüleceği açıklanmış ve 24 bin sürücüsüz araç, Volvo'nun yanı sıra tüm endüstride bu anlamdaki en büyük satış olarak kayıtlara geçmişti

Volvo'dan cep telefonu satar gibi SUV satışı! ile ilgili etiketler Volvo suv taksit fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.