Volkswagen'den Türk yönetici hamlesi!

Türkiye'de fabrika yatırımı yapacağını duyuran Alman otomotiv şirketi Volkswagen'in sektördeki önemli rakiplerinden birinin Türk yöneticisini transfer edeceği iddia edildi.

Dünya gazetesinden Aysel Yücel'in aktardığına göre, fabrika yatırımı için geçtiğimiz ay Manisa'da şirket kuran Alman otomotiv devi Volkswagen’den çok konuşalacak yeni bir hamle geldi.

Dev şirketin BMW’nin ABD Tedarik ve Satın Alma Direktör Yardımcısı Murat Aksel’i transfer etmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Aksel’in 2020’de Volkswagen’in Almanyadaki merkezinde 'Binek Araç Satın Alma Başkanı' olarak görev alacağı bildirildi.

Almanya basınında da yer alan haberlere göre, eski bir BMW yöneticisi olan Volkswagen CEO'su Herbert Diess, rakip markadan transfer atağını sürdürüyor. Diess’in son olarak BMW’nin ABD yöneticilerinden Murat Aksel'i Volkswagen’e transfer etmek için harekete geçtiği ifade ediliyor.

BMW’deki görevlerinden istifa ettiği iddia edilen Aksel’in, 2020’nin yaz aylarında Almanya’nın Wolfsburg şehrine taşınarak, yeni görevine başlaması ön görülüyor.

Alman şirkete yakın kaynaklar bahsi geçen iddiaları doğrularken, konuyla ilgili BMW tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Volkswagen'den Türk yönetici hamlesi! ile ilgili etiketler Türkiye Almanya ABD BMW Volkswagen Murat Aksel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.