Volkswagen Almanya'da üretimi belli aralıklarla durduruyor

Alman otomobil devi Volkswagen'i tedarik zincirindeki aksamalar nedeniyle ana fabrikalarından biri olan Wolfsburg'daki fabrikasında üretim, ocak ayında belli aralıklarla durduracak. İşte detaylar...

Otomobil sektöründe üretim ve tedarik zincirindeki sorunlar otomobil üreticilerini zor durumda bırakıyor. Şimdiye kadar birçok otomobil üreticisi, tedarik sorunları nedeniyle üretimi zaman zaman durdurma kararı almıştı.

Volkswagen Almanya'da üretimi belli aralıklarla durduruyor

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, koronavirüs ve Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle ortaya çıkan tedarik sorunundan etkilendi.

Volkswagen, bu nedenle ana fabrikası olan Wolfsburg'da ocak ayında üretimi birkaç vardiya durduracak.

9 Ocak'tan 27 Ocak'a kadar Golf üretiminin yapıldığı 3 numaralı montaj hattının gece vardiyasında üretimin duracağı bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan, otomotiv sektörünü vuran tedarik sorunu tamamen düzelene kadar, yeni yılda da otomobil üreticilerinden sık sık üretimi durdurma kararları görebiliriz.

 

 

Volkswagen Almanya'da üretimi belli aralıklarla durduruyor ile ilgili etiketler Otomobil Volkswagen Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.