Volkan Şen’den transfer açıklaması!

Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Şen, açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, Türkiye'den hiçbir kulüple görüşmediklerini ve transferde önceliklerinin yurt dışı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Volkan Şen ve menajeri Hakan Korkmaz, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.

Volkan Şen, transfer sürecini menajerinin yürüttüğünü söylerken, “Şu anda Türkiye’den teklif aldığımız veya görüştüğümüz hiçbir kulüp yok. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.

dfdasflkjasfjsadf

Transferde önceliklerinin yurt dışı olduğunu söyleyen menajer Hakan Korkmaz ise, “Çalışmalarımız sürüyor. En iyi seçeneğe karar vermeye çalışıyoruz” dedi.

Volkan Şen, Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını ve sarı-lacivertli kulüpte güzel günlerinin geçtiğini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe ile Volkan Şen geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetmişti.

Volkan Şen’den transfer açıklaması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Şen Transfer Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.