Volkan Konak'ın terbiyesiz sözleri yeniden gündem oldu!

Provokatör şarkıcı Volkan Konak'ın 2016 yılında konser verdiği sırada sarf ettiği terbiyesiz sözler sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Kur'an kurslarını hedef gösteren Konak'ın dini değerlere saldıranların sembolü haline gelen "Türkiye’yi oğlan çiftliği yaptınız. Utanmazlar." sözleri yeniden dolaşıma sokuldu.

Provokatör şarkıcı Volkan Konak, 2016 yılında verdiği bir konserde yaptığı konuşma sırasında söylediği terbiyesiz sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

"TÜRKİYE'Yİ OĞLAN ÇİFTLİĞİ YAPTINIZ"

Yaptığı konuşmada Kur'an kurslarını hedef gösteren Konak, "Türkiye’yi oğlan çiftliği yaptınız. Utanmazlar. Bir de eleştiriyorlar." dedi. 

Sosyal medyada yeniden gündeme gelen sözler kullanıcılar tarafından eleştirildi.

"SUSUP OTURUN AŞAĞIYA"

İşte Konak'ın o sözleri: 

Cemaat ve tarikat tarzı ve cemaat varyantlarının konuşmasına çok güldüm. Neden? Çocuklarımızı burada okula veremiyoruz. Cemaat okullarına gidenleri gördük? Ya tecavüze uğruyorlar ya terörist oluyorlar. Yalan mı? Türkiye’yi oğlan çiftliği yaptınız, oğlan çiftliği utanmazlar. Bir de eleştiriyorlar. Susup oturun aşağıya."

 

 

Volkan Konak'ın terbiyesiz sözleri yeniden gündem oldu! ile ilgili etiketler Volkan Konak Kuran kursu Konser Sosyal Medya oğlancı oğlan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.