Volkan Demirel'in tek rakibi Fenerbahçe

1 puanda aldığı Hatayspor'u uçuşa geçiren Volkan Demirel müthiş bir istatistiğe imza attı. Bir konuda genç hocanın ekibi, Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer aldı.

İlk 6 haftada sadece 1 puan toplayabilen Hatayspor, Volkan Demirel teknik direktörlük görevine geldikten sonra inanılmaz bir çıkış yakaladı. Genç hoca yönetiminde çıktığı 7 maçta 13 puanı hanesine yazdıran Hatayspor, bu periyotta ligde en fazla puan toplayan 2. takım oldu.

Fanatik'te yer alan habere göre; zirvede Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si bulunuyor. Sarı-lacivertliler 16 puan kazandı. 2. sıradaki Hatayspor'u, 11 puanlı Galatasaray ve Kayserispor takip ediyor.

HEDEF İLK 8

Güney ekibini küme düşme potasından çıkartan Volkan Demirel'in ilk hedefi; Dünya Kupası arası sonrasında ilk 8 arasına girmek. Hatayspor, ara sonrası sırasıyla Giresunspor, Fenerbahçe (d), Ümraniye (d), Antalya ve Galatasaray'la (d) karşılaşacak.

Volkan Demirel'in tek rakibi Fenerbahçe ile ilgili etiketler Süper Lig Hatayspor Volkan Demirel Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.