Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever'den takipçisine şok cevap!

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Volkan Demirel'in eşi model Zeynep Sever Demirel kendi hayatıyla ilgili sosyal medyada paylaşımda bulunuyor. Zeynep Sever bir gönderisinin altına takipçisi tarafından yapılan yoruma şaşırtıcı cevabı sosyal medyada gündem oldu.

Volkan Demirel'in oyuncu ve model eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medyada son paylaştığı  fotoğrafının altına gelen yoruma verdiği cevapla gündem oldu. Zeynep Sever Demirel sosyal medyada iddialı tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Zeynep Sever Demirel son olarak tatil pozlarını paylaştı.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever'den takipçisine şok cevap!

Ünlü isim çocuklarıyla birlikte Budapeşte'de keyif yaptı. Tatilden pozlarını gören bir takipçi ise Demirel'in eşine "Para var nasıl olsa yiyin için gezin. Biz de sizi beğenelim" yazdı.

Bu yorumu gören Zeynep Sever kendini tutamadı ve takipçisine "Pardon ya" yanıtını verdi.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever'den takipçisine şok cevap! ile ilgili etiketler Volkan Demirel Zeynep Sever
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.