Volkan Demirel'den Zorbay Küçük'e... "O pozisyonda penaltıysa hakemliği bıraksın, değilse de ben hocalığı bırakacağım"

Gaziantep FK deplasmanında 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel, verilmeyen penaltıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Maçın hakemi Zorbay Küçük'e seslenen genç çalıştırıcı, "O pozisyonda eğer penaltı ise hakemliği bıraksın, değilse de ben hocalığı bırakacağım. Doğru bir tanedir" dedi.

Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, yeni hocası Volkan Demirel yönetimindeki 4. maçında yenilgiyle tanıştı. 40 yaşındaki teknik direktör bir penaltı pozisyonu için "Penaltı değilse hocalığı bırakırım" dedi.

İkinci yarıda Furkan Soyalp'in ceza alanı içerisinde elle oynadığını ve penaltı verilmediğini dile getiren Demirel, basın toplantısında şunları söyledi:

"İlk yarıda oyuna fazla giremediğimizi düşünüyorum. Yediğimiz iki golle mağlup duruma düştük ilk yarıda. İkinci yarıda da bir gol yedik. İlk gol için de aynı şeyi söyleyebilirim. Hakem maçı kötü yönetti. O pozisyonda eğer penaltı ise hakemliği bıraksın, değilse de ben hocalığı bırakacağım. Doğru bir tanedir. Benim bildiğim penaltıydı. Bugün yanlış kararlar verilmiştir. Hoca tarafından sarı kartlar cepte tutulmuştur. Gaziantep'i tebrik ediyorum 3 puan aldı. Bizim bugün penaltımız tamamen yanlıştır. Hocamız bugün biraz maçın kontrolünü kaybetti. Maçın gidişatına yön veren penaltının verilmemesi oldu."


Volkan Demirel'den Zorbay Küçük'e... "O pozisyonda penaltıysa hakemliği bıraksın, değilse de ben hocalığı bırakacağım"

EROL BULUT: BAZI POZİSYONLARDAN BEN DE RAHATSIZIM

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut maç içerisinde verilen bazı kararlardan kendisinin de rahatsız olduğunu söyledi. Bulut, şöyle konuştu:

"İlk yarıda 2-0 öne geçtik. İkinci yarıda zorlu geçti ancak bir gol daha bulduk. Futbolcularımı tebrik ediyorum. 3. golle rahatladık. Önemli pozisyonlar vardı değerlendiremediğimiz. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmiş olsaydık 4-0 bile olabilirdi. Detaylar çok önemli. Ufak detayları hücum ve defans anlamında futbolcularım yerine getirdi. Maçın sonunda üç puanı da aldık. 28-29 kişilik bir takımımız var. Tüm futbolcularımız hazır olmak zorunda.  Hakemle ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bazı pozisyonlarda bende rahatsızım. Penaltı pozisyonundan önce faul vardı. Her pozisyonu tek tek değerlendirirsek ilk yarıda kırmızı kart verilmiş olacaktı."

Volkan Demirel'den Zorbay Küçük'e... "O pozisyonda penaltıysa hakemliği bıraksın, değilse de ben hocalığı bırakacağım" ile ilgili etiketler Volkan Demirel Gaziantep FK Erol Bulut fatih karagümrük Zorbay Küçük
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.