Volkan Demirel'den olay İrfan Can Eğribayat yorumu! Göztepe kalecisini Muslera teselli etti

Galatasaray maçında yediği ilk golle büyük üzün yaşayan İrfan Can Eğribayat'ı maç sonunda Fernando Muslera teselli etti. Sosyal medyanın diline düşen genç kaleciyi yorumlayan Volkan Demirel ise "Sadece ilk golde değil, 2. golde de hatalıydı bence" ifadelerini kullandı.

G.Saray evinde Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Süper Lig'in 7. haftasında G.Saray'a konuk olan İzmir ekibi 3 maçtır mağlup oluyor. Seyrantepe'de ilk yarıyı 0-1 önde tamamlayan Göz Göz'de başarılı kaleci İrfan Can Eğribayat'ın performansı hayal kırıklığı yaşattı.

İsmi sezon başında "Muslera'nın yedeği" olarak Galatasaray'la ve Uğurcan Çakır'ın satılması halinde Trabzonspor'la anılan 23 yaşındaki kaleci, özellikle yediği ilk golde saç baş yoldurdu. Uzaktan gelen topu kollarının arasından kaçıran ve bacak arasından kalesine alan İrfan Can, 2. golde de pozisyon hatası yaptı.

VOLKAN DEMİREL: İKİ GOL DE HATALI

beIN Sports yorumcusu ve Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, İrfan Can'ın kabus performansı için şunları söyledi:

"İrfan gözünden baktığınız zaman bu maçta çok şanssız goller yedi diyebilir. Sadece ilk golde değil, 2. golde de hatalıydı bence. 4 maçın vermiş olduğu psikoloji G.Ssaray'ı böyle oynamaya itti. Kazandılar ama düşünülmesi gereken yerler var.

Göztepe sezon başından beri kötü oynuyor. Galatasaray deplasmanında 0-1 öne geçmişsizin kaleciniz iki hatalı gol yiyor. Daha çok karambole goller oldu. Morutan'ın golü becceri golüydü. Ama Galatasaray'ın ilerleyen haftalarda düzeleceğini düşünüyorum."

İrfan Can Eğribayat'ın kötü performansı Twitter'da ise farklı bir açıdan yorumlandı.

Volkan Demirel'den olay İrfan Can Eğribayat yorumu! Göztepe kalecisini Muslera teselli etti ile ilgili etiketler Göztepe Volkan Demirel Galatasaray İrfan Can Eğribayat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.