Volkan Demirel'den Garry Rodrigues'e: Çünkü ben buradayım

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel ile Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Garry Rodrigues arasında yaşanan ilginç diyalog ortaya çıktı.

Süper Lig'de dev derbide Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederken maç içinde Volkan Demirel ve Garry Rodrigues arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Süper Lig'de 28. haftada Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından 90+1'de gelen Josef de Souza golüyle 1-0 galip ayrılırken, maç içinde Galatasaray'ın önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadığı anın ardından Volkan Demirel ve Garry Rodrigues arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

71. dakikada Sneijder'in ceza sahasına gönderdiği ara pasında sağ çaprazdan içeri giren ve Volkan Demirel'le karşı karşıya kalan Rodrigues'in şutunu tecrübeli kaleci kurtardı. Bu pozisyonun arından ikili arasında ilginç bir diyolog geçti.

"NEDEN?"

Pozisyonun ardından iki oyuncu da karşı karşıya yerde kalırken, Rodrigues golü kaçırmanın verdiği üzüntüyle "Neden?" diye bağırdı.

klsdfgjlkhkahdsfasdf

"ÇÜNKÜ BEN BURADAYIM KARDEŞİM"

Bu sözleri duyan Volkan ise ona "Çünkü ben buradayım kardeşim" şeklinde iki kez karşılık verdi. Daha sonra iki oyuncu da birbirlerinin yerden kalkmasına yardım ederek, oyuna devam ettiler. İşte o anlar...

lakjdflkjadsflkhafds

ajsflkjklahkghasdf

jdsflkjadkghakdgasf

Volkan Demirel'den Garry Rodrigues'e: Çünkü ben buradayım ile ilgili etiketler Derbi Volkan Demirel Garry Rodrigues ilginç diyalog
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.