Volkan Demirel'den Ersin Destanoğlu yorumu... "Mert Günok transferi gereksiz"

beIN Sports'un yeni yorumcusu Volkan Demirel, Beşiktaş'ın Mert Günok hamlesini "gereksiz" buldu. Eski milli kaleci "Yanlış anlaşılmasın ama kaleci transferi çok gereksiz oldu. Ersin her gece düşünür artık 'Mert abi geldi ben ne olacağım'. Kendimden biliyorum" dedi.

Süper Lig'de yeni sezon Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçıyla başladı. Yayıncu kuruluş beIN Sports, yeni sezonda yorumcu kadrosuna iki yeni isim kattı. Maç günü yayınlanan "beIN Süper Lig" programında Tugay Kerimoğlu ve Güntekin Onay'ın yanı sıra Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar ile Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecisi Volkan Demirel yer alacak.

18 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'de geçen sezon yardımcı antrenörlük yapan eski milli kaleci Volkan Demirel, Sarı-Lacivertli kulüpten teknik direktörlüğe Pereira'nın gelmesiyle ayrılmıştı. Antrenörlük hayatına mola veren Demirel, yorumculuğa başladı. 

BEŞİKTAŞ KALECİ TRANSFERİ YAPMAMALIYDI

Yorumları merakla beklenen Demirel, Beşiktaş'ın kaleci transferini eleştirdi. Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok'la her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki eldiveni açıklamaya hazırlanıyor. Bu transferi "Gereksiz" bulan çiçeği burnunda yorumcu, şunları söyledi:

"Yanlış anlaşılmasın ama kaleci transferi çok gereksiz oldu. Ersin her gece düşünür artık 'Mert abi geldi ben ne olacağım'. Kendimden biliyorum. Ersin'e o güveni tamamen vermek gerekirdi.  Kalecilik özgüven işidir. Ben geçen sene çok analiz yaptım. Ersin bi Altay, bi Uğurcan değil. Ersin'le yola devam edilip, Utku'yla destek olunması gerekirdi ama tabi yönetimin ve Sergen Hoca'nın bileceği iş. Bu yaşta o kaleyi korumak ne kadar özgüvenli olduğunu gösteriyor zaten. Bu sezon seyirciyle bakalım ne olacak? Ben Ersin'in Avrupa'ya transfer oalcağını düşünüyorum. Çok yetenekli bir kaleci."

Volkan Demirel'den Ersin Destanoğlu yorumu... "Mert Günok transferi gereksiz"

YILIN TRANSFERİ SALİH UÇAN

"Salih yetenekli ama çok gençti. Rahat bir oyuncuydu. Yaş ilerleyince bazı şeyler kafaya dank etti. Zaten sizi bir yerlere yeteneğiniz getirir ama çalışmazsanız olmaz. Alanya'da onla çok konuştuk. Beşiktaş'ın bu sezon en büyük transferi Salih olacaktır. Top ayağına çok yakışan, sahada çok iyi düşünebilen ve uygulayabilen bir isim. Alanya'da onlar yaptıysa Beşiktaş'ta çok daha iyisini yapacaktır ve milli takıma kadar yükselecektir."

Volkan Demirel'den Ersin Destanoğlu yorumu... "Mert Günok transferi gereksiz" ile ilgili etiketler Beşiktaş Volkan Demirel beIN Sports Salih Uçan Ersin Destanoğlu.
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.