Volkan Demirel: "Trabzonspor'u boşverin"

Takım gibi sezona kötü başlayıp sonradan toparlanan Volkan Demirel, özellikle Belek Kampı'nda ağırlığını koydu

Takım gibi sezona kötü başlayıp sonradan toparlanan Volkan Demirel, özellikle Belek Kampı'nda ağırlığını daha çok hissetirmeye başladı. Tecrübeli file bekçisi, motivasyon konusunda da Aykut Kocaman'ın en önemli yardımcısı konumunda. Kaptan Volkan, arkadaşlarının sürekli 19. haftadaki Trabzonspor maçı hakkında konuşmaları üzerine devreye girdi.

YAŞAYACAĞIMIZ KAYIP DARBE VURUR

Takıma uyarıda bulunan Volkan Demirel, "Ligde ilk sınavımız Göztepe ile kendi sahamızda. Bu maç da en az Trabzonspor mücadelesi kadar önemli. Herkes Trabzonspor maçını konuşuyor ancak Göztepe mücadelesi de en az onun kadar önemli. Bu nedenle düşünmemiz gereken ilk konu Göztepe maçı. Burada alacağımız kötü bir sonuç, bize ağır darbe vurur" ifadelerini kullandı.

Volkan, sezonun ikinci bölümünde hafta hafta ilerlemenin önemine değinerek, "Her zaman en önemli maçımız oynayacağımız ilk karşılaşma. Böyle motive olursak, mutlu sona ulaşırız" dedi.

Volkan Demirel: "Trabzonspor'u boşverin" ile ilgili etiketler Trabzonspor Volkan Demirel belek kamp Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.