Volkan Demirel neden kadro dışı bırakıldı?

Fenerbahçe'de akşam saatlerinde kritik gelişmeler yaşandı. Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar süresiz kadro dışı bırakıldı.

Üç ismin arasında en dikkat çekeni ise takım kaptanı ve tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel oldu.

Peki Volkan Demirel neden kadro dışı bırakıldı?

ESKİ YÖNETİM ÖZLEMİ

Fenerbahçe'yi iyi tanıyan, bilen çevrelere göre özellikle Volkan Demirel zaten topun ağzındaydı. Önceki yönetim ve Başkan Aziz Yıldırım ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Demirel takımın ruhunu bozduğu gerekçesiyle iki isimle birlikte kadro dışı bırakıldı. Ali Koç yönetiminin özellikle kötü sonuçların ardından eski yönetimin özlemini çeken futbolcuları cezalandırdığı da gelen bilgiler arasında.

RİZE MAÇININ ARDINDAN TARTIŞMA
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Rize yenilgisinin ardından gerçekleşen bir olay da sürecin hazlanmasına katkı sağladı. Zaten hedefte olan Volkan Demirel ve Mehmet Topal maçın ardından özür dilemek için tribündeki taraftarların yanına yöneldi. A Spor'un haberine göre, Demirel ve Topal bir anda yanlarında Comoli'yi gördü. Volkan Demirel taraftarların yanına gittiklerini belirterek Comoli'ye ''sen niye geliyorsun'' şeklinde tepki gösterdi.

Yaşanan bu gelimelerin ardından yönetim Volkan, Aatif ve Dirar'ı süresiz kadro dışı bıraktı.

Volkan Demirel neden kadro dışı bırakıldı? ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.