Volkan Demirel: 40'a kadar oynayacaktım ama nasip değilmiş

38 yaşında futbolu bırakan Fenerbahçe'nin unutulma kalecisi Volkan Demirel, "Türk futboluna iyi bir hoca olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Sarı-Lacivertli formayı 17 sezon aralıksız giyen Demirel, "40'a kadar oynayacaktım ama nasip değilmiş" diye devam etti.

2002'de Kartalspor'dan transfer edildiği Fenerbahçe'de 17 sezon kaleyi koruyan ve bu yaz futbolu bırakan Volkan Demirel, kariyerine teknik adam olarak devam edecek. NTV'ye konuşan Fenerbahçe efsanesi, "Bir yerden başlayarak inşallah Türk futboluna iyi bir hoca olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

ÖNÜMDE BUFFON ÖRNEĞİ VARDI

Milli kalecinin röportajından satırbaşları şöyle:

"Fenerbahçe'de kadro dışı kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Hani kırılma anı deriz ya benim en zor anımdı. O toplantıya çıkarken futboldan uzaklaşmayı kafama yazmıştım. 'Fenerbahçe için var oldum ve var olmaya devam edeceğim' dedim kalktım."

"40'a kadar oynayacaktım ama nasip değilmiş. Bir şeyin zamanı gelince onu yapıyorsun. Önümde hep Buffon örneği vardı. Buffon'u izlediğimde bu adamda bir şey var, takip edeyim dedim, her şeyini takip ettim. Hayran oldum. O bırakınca bırakacaktım ama hala oynuyor"
"Ben bıraktım, Buffon sahada. Ama adam efsane o Buffon, ben Volkan. Dünyanın en iyisi."

"Hocalık kariyerinde acelem yok bugün yarın değil ama uzun zamanda planım var. Her şeyi öğrenerek bilerek yapmak istiyorum. Daha çok zamanım var. Daha yolun başındayım. Şu anda çok güzel ortam var, Erol hoca ile çok özel ilişkimiz var bana çok yardım ediyor. Ersun hoca zamanında bu kadar aktif değildim. Ekibi vardı. Ayrılınca pandemi dönemi yaşandı. Zeki Hoca, Emre ile bayağı tecrübelendim. Her şeyi yapabilecek kapasitedeyim ama acelem yok."

Volkan Demirel: 40'a kadar oynayacaktım ama nasip değilmiş ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Demirel Altay Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.