Derbi öncesi Volkan Demirel'den Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler

Süper Lig'in zirvesindeki müthiş kapışma öncesi Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecisi ve yardımcı antrenörü Volkan Demirel'den Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler... "Benim Galatasaray'a golüm yok, başka türlü goller attım ben."

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Demirel, yarın oynacak Galatasaray derbisi öncesi yine dilini tutamadı ve Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdıracak sözler sarfetti. Fenerbahçe kalesini 17 sene koruyarak Sarı-Lacivertli kulübün efsaneleri arasına giren 39 yaşındaki Demirel, FB TV'de yayınlanan derbi özel programında "Benim Galatasaray'a golüm yok, başka türlü goller attım ben" dedi.

ZATEN BİR YERDE BOZULACAKTI

Volkan Demirel şunları söyledi: "Bizim için bir bayram. İnanmamız ve istememiz önemli. Galatasaray derbilerinde inancımızı ortaya koyarsak hep kazanmışızdır. 21 senelik mazi geçen sene bozuldu. Zaten bir yerde bozulacaktı, geçen seneye denk geldi. Şimdi 20 senelik yeni bir seriye başlayacağız."

Derbi öncesi Volkan Demirel'den Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler

"Ben derbide hiç gol atmadım, başka türlü goller attım ben. (Roberto) Mancini bir ara sürekli kağıt gönderiyordu. Biz de şampiyon olunca kağıt dolaştırdık. Çok güzel anlardı. Karagümrük maçıydı. Selçuk oyuna girdi en son bana getirdi, 'Şampiyon Fenerbahçe' yazısını gösterdim. Keşke bu maç seyircili olsaydı, seyircimizin de bizimle birlikte olmasını isterdik dün akşam dediğim gibi keşke bu bayramı onlar da sahalarında izleseydi."

"Lincoln olayı başka bir boyut, doğru bir olay değildi, yapmamam gerekirdi. Sabri ile de bir olayımız oldu. Antrenörlük kursunda beraberdik."

"Fenerbahçe forması herkese nasip olmaz, Fenerbahçelilik başka bir şey. Tribünde giydiğin forma bile başka bir şeydir. Zor süreçlerden geçtik, Fenerbahçe formasıyla üzülmek de güzel. Yaşanmışlıklar her zaman tecrübe olarak geri döner. Biz Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil ettik."

"Galatasaray'a gol atmak çok isterdim. Gol atamadık ama o da eksik kalsın. Bu formayı giymek çok büyük onur ve gurur. Keita'nın Sami Yen'de bir topunu kurtardım, hayatımdaki en iyi kurtarış."

"Çocukluktan beri Galatasaray maçlarında çok iddiaya girmişimdir. Çok kazandım, çok kaybettim. Bir taraftar olduğum için derbilerde elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Kendi sahamızda genelde hep biz kazanırız. Bu hafta da kazanan Fenerbahçe olacak"

Derbi öncesi Volkan Demirel'den Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Volkan Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.