Volkan Demirel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı

Bugün sabah 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş olan bir deprem meydana geldi. Depremden en çok etkilenen illerimizden olan Hatay'ın hocası Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında gözyaşları içinde bölgeye yardım istedi.

Kahramanmaraş'ta saat 04.17'de meydana gelen deprem birçok ilde de hissedilirken çok sayıda vatandaşımız da depremden olumsuz etkilendi.

SON AÇIKLAMA: 284 VEFAT, 2323 YARALI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depreme ilişkin son bilgileri paylaştı. Oktay'ın açıklamaları şöyle; Büyük ölçekli, şiddeti çok yüksek ve 10 ilimizi etkileyen bir deprem. Cumhurbaşkanımız olayı birebir takip etmektedir ve yönetmektedir.

İlk etapta vefat, yaralı ve enkazlarla ilgili bilgi vereceğim. Kahramanmaraş'ta 70 vatandaşımızı kaybettik. Hatay'da 4 kişi vefat etti. Osmaniye'de 20 kaybımız var. Adıyaman'da 13 kaybımız var. Diyarbakır'da 14 kaybımız var. Urfa'da 18 kaybımız var. Antep'te 80 kişi hayatını kaybetti. Adana'da 10 kaybımız var. Malatya'da 47 kaybımız var. Toplam itibarı ile 284 vefatımız var. 2323 yaralımız var.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla Hatay'da bulunduğu bölgedeki insanlar için yardım istedi.

"ALLAH RIZASI İÇİN HATAY'A YARDIM EDİN"

Canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel, "Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Yardıma muhtaç insanlar var. Allah rızası için yardım edin" ifadelerini kullandı. Volkan Demirel canlı yayın öncesi bir de hikaye paylaşmış ve yardım isteğini yenilemişti.

Volkan Demirel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı

Volkan Demirel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı ile ilgili etiketler Süper Lig Hatayspor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.