Volkan Demirel, 19 yıl önce geldiği Fenerbahçe'den "Hedeflerim var" diyerek ayrıldı

Fenerbahçe'de Volkan Demirel dönemi sona erdi. 17 yıl Fenerbahçe kalesini koruyan ve "Bir Volkan'dır Fenerbahçe" sloganıyla özdeşleşen Demirel, son 2 yıldır teknik ekipte yer alıyor. 39 yaşındaki antrenör, Vitor Pereira'nın "kalsın" demesine rağmen kendi ayakları üzerinde durmayı seçti.

2002-19 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Sarı-Lacivertliler'in efsane kalecisi Volkan Demirel, başkan Ali Koç'la birlikte düzenlediği basın toplantısıyla kulübe veda etti. Son iki sezondur Fenerbahçe teknik heyetinde yer alan Demirel, "Hedeflerim var zaten her zaman hedefleri doğrultusunda ilerleyen bir adamım. Hocamız da başkanımız da kalmamı istedi ama ben bu kararı kendi adıma vermiştim. Antrenörlük kariyerimi bu işin mutfağında, Fenerbahçe'de yaptım" dedi.

Volkan Demirel, 19 yıl önce geldiği Fenerbahçe'den "Hedeflerim var" diyerek ayrıldı

PEREİRA "KALSIN" DEDİ AMA VOLKAN İSTEMEDİ

Toplantıda ilk sözü alan Koç, Volkan'ın kendi ayakları üerinde durmak istediği için ayrılık kararı aldığını belirterek şunları söyledi: "Bir Volkan'dır F.Bahçe. Bu lakabıyla F.Bahçe taraftarının gönülden sahiplendiği efsaneleşmiş biridir. Hocamız kendi ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylemiştir. Volkan Demirel, kendi ayakları üzerinde durmak istediğini bize söyledi. Biz de bu görüşünü saygıyla karşıladık."

"Ben Volkan'a biraz pres yaptım, biraz daha dur, görev başındayken yeni bir görev çıkar belki dedim. Ancak o kendine has özgüveniyle ben kendi ayaklarım üzerinde duracağım ama şu tarihte Fenerbahçe'ye geri döneceğim dedi. Volkan özellikle benim için zor bir veda. Ben Volkan'ı 19 yaşından beri tanıyorum. O genç, deli dolu halinden bugünlere nasıl evrildiğini biliyorum. Kendisi istiyor, planları var. O planların sonunda da Fenerbahçe var. Volkan'ın inşallah bir gün bir kez daha Fenerbahçe ile yolları kesişir. Her zaman onun evi burasıdır, yuvası burasıdır" "Sadece saha içi değil, dışında da önemli duruş sergilemiştir. En zorlu çabaladığımız günlerde, 3 Temmuz'da dimdik durduğunu hepiniz hatırlarsınız."

Volkan Demirel, 19 yıl önce geldiği Fenerbahçe'den "Hedeflerim var" diyerek ayrıldı - Resim : 2

"ŞU AN İÇİN 3-4 OPSİYON VAR"

Volkan Demirel ise şöyle konuştu: "Çok futbolcular geçti, teknik adamlar geldi, hepsine basın toplantısı düzenlendi. Ancak ilk kez ayrılan birisi için basın toplantısı düzenleniyor. Bunun için çok teşekkür ederim. Nasıl Volkan Demirel, 'Bir Volkan'dır Fenerbahçe' sloganıyla birleştiyse öyle devam etmek istiyorum. Ayrılıklar hakikaten zordur, benim için ayrılık değil bir ara vermek bu. İnşallah en kısa sürede tekrar birlikte olacağız"

"Şu an için 3-4 opsiyon var ama ilk önce burayı belirlemek istedim. Onları değerlendirmek için zamana ihtiyacım var zaten acelem de yok. 40 yaşındayım, ömrümün yarısını burada geçirdim. Yataktan her kalktığımda Fenerbahçe'yi düşünerek hareket ettim hep. Fenerbahçe için yaptığım her şeyin arkasındayım, yine olsa yine yaparım."

"Unutamadığım an Sevilla maçıdır. Hem dibi görüp hem zirveye çıkmak kolay değildir. 10 kupa kaldırmışlığım var, 15 de olabilirdi. Son saniyede kaçan şampiyonluklar var. İlk maçım Sarıyer maçıydı, ellerim terleyerek geliyordum. Öyle Fenerbahçeli aileden geliyorum. Milli takımdan teklif gelirse düşünmeme gerek yok. Milli bayrak bizim için çok önemlidir, ona verilecek cevap zaten bellidir."

Volkan Demirel, 19 yıl önce geldiği Fenerbahçe'den "Hedeflerim var" diyerek ayrıldı ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.