Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı...

Birleşmiş Milletlerin 75. Genel Kurul Başkanı seçilen Volkan Bozkır, New York'taki geçici ofisinde hazırlık çalışmalarına başladı. AB eski Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'i ilk ziyaret eden isim ise Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu oldu.

BM Genel Merkezinde 75. Genel Kurul ''Seçilmiş Başkanı'' olarak geçiş dönemi çalışmalarını yürüttüğü ofisinde Daimi Temsilci Feridun Sinirlioğlu'nu ağırlayan Volkan Bozkır, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Geçiş dönemi BM ofisimdeki ilk ziyaretçim, BM Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum.'' dedi.

Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı...

Bozkır aynı zamanda, resmi olarak 15 Eylül'de başlayacak görevi öncesi, BM 75. Genel Kurul Başkanlığı sırasında birlikte çalışacağı uluslararası ekibin bazı üyeleriyle görevi resmen devralacağı tarihe kadar geçici olarak kullanacağı BM ofisinde bir araya geldi. Bozkır bu görüşmede gündeme ilişkin hazırlıkları gözden geçirdiğini belirtti.

Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı... - Resim : 2

Seçilmiş Başkan statüsünde çalışmalarını yürüten Bozkır ayrıca, BM 74. Genel Kurul Başkanı ve BM Ana Komitelerinin mevcut ve müstakbel başkanları ile de çevrimiçi konferansta bir araya gelerek fikir alışverişi yaptı. 

Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı... - Resim : 3

Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı... - Resim : 4

Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı... - Resim : 5

Volkan Bozkır BM'deki hazırlıklara başladı... ile ilgili etiketler Birleşmiş Milletler Volkan Bozkır feridun sinirlioğlu genel kurul başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.