"Volkan bana akıl veriyor, söz dinlemiyor"

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, kadro dışı bırakılan futbolcularldan yakındı ve Volkan Demirel ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de kadro dışı kararlarının arka planındaki olaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Teknik direktör Phillip Cocu Volkan'dan böyle yakındı; "Bana akıl veriyor, söz dinlemiyor"

''OTORİTEMİ ZAYIFLATIYOR''

Ajanshaber'de yer alan habere göre; Cocu'nun Volkan için, "Herkesin içinde otoritemi zayıflatıyor" dediği, Aatıf ve Dirar'ın da Afrika kökenli ve Fransızca konuşanlar üzerinde etkili olmasından yakındığı öğrenildi.

Yola teknik direktör Cocu ve Sportif Direktör Comolli ile devam etme kararında olan Ali Koç ve yöneticiler, gelen rapola kendi gözlemlerini birleştirerek kadro dışı kararını alırken, "Yeni tasarruflar olabilir" diyerek gelecek için de sinyal verdi.

"Volkan bana akıl veriyor, söz dinlemiyor" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Demirel çocu kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.