Voleybolda 2-2 olursa ne olur? Voleybolda 5. Sete ne ad verilir?

Voleybolda 2-2 olursa ne olur? Voleybolda 5. Sete Ne ad verilir merak ediliyor. Dünya genelinde ilgiyle takip edilen Voleybolda kaç set vardır, her set kaç sayıdır sorularının yanıtı haberimize.

Voleybolda 2-2 olursa ne olur? Voleybolda 5. sete Ne Ad verilir gibi soruların yanıtlarını bu sporu Takip eden Spoerseveler için derledik.

VOLEYBOLDA 2-2 OLURSA NE OLUR?

Voleybolda 5 set vardır. 5 set üzerinden 3 set kazanıldığında maç bitmiş olur.

Voleybolda her set 25 sayı üzerinden oynanır. 25 sayıya en az 2 farkla ilk ulaşan takım seti kazanmış olur. 25 sayısına en az 2 sayı fark ile gelinmez ise fark 2 olana kadar set uzar.

Voleybolda Set Kazanmak: Bir set (netice, 5’inci set hariç) 25 sayıya en az 2 sayı farkla ulaşan ilk takım tarafından kazanılır. Sayılarda 24-24’lük eşitlik olması halinde oyun iki sayılık farka ulaşılana kadar (26-24, 27-25, vb.) devam eder.

VOLEYBOLDA MAÇI KAZANMAK

Maç, üç seti alan takım tarafından kazanılır.
Setlerde 2-2’lik eşitlik olması halinde netice seti (5’inci) en az 2 sayı farka ulaşmak şartıyla 15 sayı üzerinden oynanır.

VOLEYBOLDA 5. SETE NE AD VERİLİR?

Taybrek seti voleybol maçında maçın skoru 2 - 2 olduğunda kazananı belirlemek için oynanan 5. sete verilen isimdir. Taybrek setinin bitme sayısı 15 tir.

Kaynak:besyohaber

Voleybolda 2-2 olursa ne olur? Voleybolda 5. Sete ne ad verilir? ile ilgili etiketler voleybol voleybolda 5. sete ne ad verilir voleybolda 2-2 olursa ne olur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.