Vodafone'a abonelerden büyük tepki!

Uluslararası GSM operatörü Vodafone'nun Türkiye'deki aboneleri isyanda. Sosyal medyada '#VodafoneRezilliği' etiketi ile hızla yayılan isyanın sebebi ise indirimli cihaz alan abonelerin faturasında ortaya çıkan detay. İşte Vodafone tepki gösteren bazı abonelerin paylaşımları...

Vodafone isyanı yaklaşık 5 saat önce Ömer Baş adlı bir abonenin tweeti ile başladı... 

"#VodafoneRezilliği 3.096₺den %18 KDV indirimi yapılmış 360₺ ama 3.096₺nin %18'i 360₺değil 557,28₺.360₺ indirim yetmezmiş gibi 360₺ ye dergilik satmışsınız.Cihazı aldığım bayi telefon numaralarını aradığımda açmıyor! Eğer küçük bir yanlış bile varsa hukuki işlem başlatıcam" diyen Baş bir sonraki tweetinde ise faturadaki detayı nasıl farkettiğini belirtiyor:

"'#VodafoneRezilliği Rezilsin Vodafone! Satın alınan ürünlerin faturasına kafanıza göre ekleme yapıyorsunuz. Cihaz aldığımız zaman faturayı vermediniz, garanti gönderdeğimiz zaman verdiniz. O zaman farkettim ekstradan kitlediğinizi."

Vodafone'a abonelerden büyük tepki!

Baş'ın '#VodafoneRezilliği' etiketi ile paylaştığı bu mesajların ardından abonelerden GSM operatörüne adeta tepki yağdı. Tepkilerin merkezinde ise şirketin 'Yanımda' uygulaması ile birçok yerde abonelerin internete ulaşımda sıkıntı yaşamasıydı... 

İşte o tepkiler...

Vodafone'a abonelerden büyük tepki! - Resim : 2

Vodafone'a abonelerden büyük tepki! - Resim : 3

Vodafone'a abonelerden büyük tepki! - Resim : 4

Vodafone'a abonelerden büyük tepki! - Resim : 5

Vodafone'a abonelerden büyük tepki! - Resim : 6

 

Vodafone'a abonelerden büyük tepki! ile ilgili etiketler Vodafone
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.