Vodafone Park, tıklım tıklım! Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçında tribünler full çekti

Beşiktaş-Karagümrük karşılaşmasında siyah-beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı ve tribünleri doldurdu. Karagümrük taraftarı ise 38 yıl sonra Süper Lig’de ilk kez bir deplasman mücadelesinde tribündeki yerini aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş ile Karagümrük, Vodafone Park’ta karşı karşıya gelirken her iki takımın taraftarları da tribünleri doldurdu. Siyah-beyazlılar tribünlerin tamamını doldurarak takımlarına ilk dakikadan itibaren destek verirken, Karagümrük taraftarı da 38 yıl sonra Süper Lig’de ilk kez bir deplasman mücadelesinde tribündeki yerini aldı.

Vodafone Park, tıklım tıklım! Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçında tribünler full çekti

KARAGÜMRÜK TARAFTARLARI İLK KEZ DEPLASMANDA

2 sezondur Süper Lig’de mücadele eden kırmızı-siyahlı ekibin taraftarları, ilk sezon pandemi sebebiyle, ikinci sezon da deplasman yasağı sebebiyle takımlarını deplasman karşılaşmalarında yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Karagümrüklüler saat 18.00 itibarıyla Gezi Parkı’nda buluşup, güvenlik önlemleri altında stada geldi.

İHA

Vodafone Park, tıklım tıklım! Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçında tribünler full çekti ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig fatih karagümrük 3.Hafta Maçı beşiktaş taraftarı vadofone park
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.