Vodafone Arena'da Gökhan Gönül hazırlığı tamam

Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçeli taraftarların para atarak protesto ettiği Gökhan Gönül'e kırmızı gül atarak destek verecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam erken final havasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi siyah beyazlı taraftarlarda Gökhan Gönül hazırlığı var.

Beşiktaş taraftarları sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettikleri Gökhan Gönül için sosyal medyada örgütlenerek destek kampanyası başlatmıştı. Kadıköy'de oynanan ligin ilk yarısındaki derbide sarı lacivertli taraftarların Gökhan Gönül için sahaya para atarak yaptığı protestoya karşılık siyah beyazlı taraftarlar da 'kırmızı gül' hamlesi yapacak.

KAPTAN ÇIKACAK

Siyah beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesi stada götürdüğü yüzlerce kırmızı gülü sahaya kaptanlık bandı ile çıkacak olan Gökhan Gönül'e atarak jest yapacak.

AYRI İLGİ GÖSTERİLECEK

Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye karşı ikinci maçına çıkacak olan milli futbolcuya maç boyunca tezahüratlarla destek vermesi beklenen siyah beyazlı taraftarlar yıldız oyuncuya ayrı bir ilgi gösterecek.

Karşılaşma için yola çıkan bazı taraftarlar çektikleri fotoğrafları 'bu güller senin için' mesajıyla twitter üzerinden Gökhan Gönül'e göndererek destek verdi.

Vodafone Arena'da Gökhan Gönül hazırlığı tamam ile ilgili etiketler Beşiktaş Gökhan Gönül kırmızı gül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.