Vodafone 15 temmuz hediyesi var mı?

Vodafone 15 temmuz hediyesi var mı? Hain girişimin 3. yıl dönümü bugüne denk geliyor. 15 Temmuz'da operatör firmalarının kampanyalarının olup olmadığı ise merak edilen konular arasında bulunuyor.İşte 15 Temmuz operatör kampanyası...

Vodafone 15 temmuz hediyesi var mı? Yurt genelinde Demokrasi ve Milli Birlik Günü, demokrasi şehitleri anılıyor. Operatör firmaları ise bugün için şehitleri anmak için özel kampanyaları yapıldı. Merak edilen detaylar haberimizde...

Vodafone sosyal medyada 15 Temmuz mesajı paylaştı.

Vodafone 15 temmuz hediyesi var mı?

Turkcell, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde, demokrasi mücadelesi veren kahramanları saygıyla yad etmek için özel bir destek kampanyası başlattı. Şirket, tüm şehit eş ve çocukları ile gazilerin 15 Temmuz'dan itibaren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da kapsayacak şekilde iki aylık tarife ücretini karşılayacak. Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "Tarihimizin en büyük ihanet hareketinin yaşandığı 15 Temmuz 2016 gecesinde en hızlı hareket eden şirketlerden birisi olarak ülkemize, demokrasiye ve birbirimize bağlılığımızı açıkça ortaya koyduk. Bu bağlamda ülkesine ve demokrasisine sahip çıkan halkımızın birbirleriyle haberleşmesi için 'Acil Durum Paketi' hazırladık" şeklinde konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ

"Bu kapsamda tüm şehit eş ve çocukları ile gazilerin 15 Temmuz'dan itibaren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da kapsayacak şekilde iki aylık tarife ücretini karşılayacağız" şeklinde konuşan Erkan, "Bu vesileyle ülkemiz için can veren tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle bir kez daha anıyoruz" ifadelerini kullandı. Turkcell'in Sosyal Destek Kampanyası kapsamında şehit eş ve çocuklarının, gazilerin de yanında durduğunu hatırlatan Murat Erkan, "Faturalı tüm tarifelerde yüzde 25 indirim ve faturasız tüm tarifelerin paketlerinde yüzde 25 daha fazla kullanım sağlıyoruz" dedi. Bu kampanyadan yararlanmak için ilgili durumları gösterir rapor veya kimlik ile başvurmak yeterli oluyor. Daha detaylı bilgiye www.turkcell.com.tr/ kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/sosyal- destek-kampanyasi adresinden erişmek mümkün. Altyapı ve veri güvenliğinin bir ülke için hayati önem taşıdığının 15 Temmuz gibi olağanüstü durumlarda bir kez daha anlaşıldığını aktaran Murat Erkan, "Bu konuda yapılacak çalışma ülkeyi kalkındırmak ve daha ileri taşımakla kalmayıp milli güvenliği konusunda da kendinden emin olmasını sağlayacak" dedi.

Vodafone 15 temmuz hediyesi var mı? ile ilgili etiketler 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.