Vladimir Putin ünlü rapçi Walkie'nin intiharına sebep oldu! Seferberlik kararına böyle tepki gösterdi...

Rusya'da "Walkie" adıyla tanınan rap sanatçısı Ivan Vitalievich Petunin, Rusya Devlet Başkanı Putin'in seferberlik kararına isyan ettiği bir video çekerek intihar etti. Walkie, intiharından önce çektiği videoda seferberlik kararı için, "Herhangi bir ideal veya kişi uğruna kimseyi öldürmek istemiyorum" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson'un ilhakını açıklamasına tüm dünyadan tepkiler sürerken, Rusya, Putin’in seferberlik kararını konuşmaya devam ediyor.

SEFERBERLİK TARTIŞMALARI DEVAM EDİYOR, RUS VATANDAŞLARI ÜLKEDEN KAÇIYOR

Kısmi seferberlik ilanı ile daha geniş bir yaş aralığındaki Rus erkeklerinin askere alınması tartışma yaratırken Ruslar arasında da panik sürüyor. Askerlik yaşı tutan birçok Rus vatandaşı sınır ülkelere kaçmaya çalışırken, Türkiye’ye de kaçışlar hızlanmıştı.

RUS RAPÇİ SEFERBERLİK KARARINA İNTİHAR EDEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Son olarak bir Rus rapçinin, savaşmak üzere askere alınmamak için kendini öldürdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Walkie sahne adını kullanan Ivan Vitalievich Petunin’in Rusya’nın güneyindeki Krasnodar kentinde intihar ettiği düşünülüyor.

Vladimir Putin ünlü rapçi Walkie'nin intiharına sebep oldu! Seferberlik kararına böyle tepki gösterdi...

"HERHANGİ BİR İDEAL VEYA KİŞİ UĞRUNA KİMSEYİ ÖLDÜRMEK İSTEMİYORUM"

27 yaşındaki Walkie’nin son olarak Telegram kanalından bir video yayınladığı ve ‘herhangi bir ideal veya kişi uğruna kimseyi öldürmek istemediğini’ söylediği görüntüler kısa sürede viral hale geldi. Walkie’nin cesedi, Congressnaya Caddesi’ndeki yüksek bir binanın yakınında bulundu.

"BU VİDEOYU İZLİYORSANIZ ARTIK HAYATTA DEĞİLİM"

Daha önce Rus Ordusu’nda görev yapan ve akıl hastanesinde tedavi gören Walkie, yayınladığı videoyla hayranlarına şunları söyledi: ‘Bu videoyu izliyorsanız, artık hayatta değilim. Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim’.

Vladimir Putin ünlü rapçi Walkie'nin intiharına sebep oldu! Seferberlik kararına böyle tepki gösterdi... ile ilgili etiketler Vladimir Putin Rusya Ivan Vitalievich Petunin Walkie seferberlik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.