Vladimir Putin Rusya'nın en seksi erkeği seçildi!

Rusya'da, "Rusya'nın en seksi erkeği" anketi gerçekleştirildi. Yapılan anket sonucunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin en seksi erkeği seçildi.

Bir internet sitesi tarafından 22 Mart -1 Nisan 2021 tarihleri arasında 300'den fazla bölgeden bin kadın ve bin erkeğin katılımıyla Rusya'nın en seksi erkeği anketi düzenlendi.

 Erkek katılımcıların yüzde 18'i, kadınların yüzde 17'si 68 yaşındaki Vladamir Putin'e oy verdi.

Vladimir Putin Rusya'nın en seksi erkeği seçildi!

"HİÇBİR AKTÖR, ATLET YA DA SİYASETÇİ ONUNLA YARIŞAMAZ"

Geçen yıl da benzer sonuçlara ulaştıklarını kaydeden internet sitesi, "Ruslar hâlâ Vladimir Putin'in ülkenin en çekici ünlü erkeği olduğunu düşünüyor. Hiçbir aktör, atlet ya da siyasetçi onunla yarışamaz" ifadelerini kullandı.

Vladimir Putin Rusya'nın en seksi erkeği seçildi! - Resim : 2

ÇİFT HANELİ RAKAMLARA ULAŞAN TEK ERKEK OLDU

Atletik vücuduyla sık sık kameraların önüne geçen Rus lider, ankette çift haneli rakamlara ulaşan tek erkek olurken, en yakın rakipleri arasında Dimitri Nagiyev, Danila Kozlovski ve Konstantin Kabenski gibi ünlü oyuncular yer aldı. Bu isimlerin oy oranlarıysa yüzde 2-3'te kaldı.

Vladimir Putin Rusya'nın en seksi erkeği seçildi! - Resim : 3

Erkek katılımcıların yüzde 19'u da Rusya'nın en seksi erkeğinin kendileri olduğunu söyledi.

Putin'in 2036'ya kadar devlet başkanlığı görevinde kalmasının önünü açan yasa tasarısı geçen ay meclisin alt kanadından geçmişti.

 

Vladimir Putin Rusya'nın en seksi erkeği seçildi! ile ilgili etiketler Putin Vladimir Putin Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.